Connect with us

Домашни банки

Какво изненадување им спрема Комерцијална банка на своите клиенти?

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје подготвува изненадување за своите клиенти. Во текот на денешниот ден истото делумно го најави преку “story” на социјалната мрежа Фејсбук.

Од објавата не може со сигурност да се потврди за што станува збор, но логиката вели дека ќе биде поврзано со користењето на банкоматите на банката.

Тимот на банкарство очекува подобрен интерфејс на банкоматите, збогатен со нови функционалности во насока на дигитализирање на клиентите.

Очекуваме во деновите кои следат да видиме што ново подготвуваат од банката и дали овој новитет ќе ги исполни очекувањата на клиентите.

Домашни банки

Признание од „Global Finance“ за Комерцијална банка за извонредно кризно лидерство

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје се стекна со признание за Distinguished Crisis Leadership in 2020 (Истакнато кризно лидерство во 2020 година) од страна на угледниот магазин „Global Finance“. Признанието е резултат на максималните напори што ги вложи Банката во услови на пандемија за да ги задоволи потребите и да им помогне на своите клиенти, да ги заштити своите вработени и да обезбеди поддршка на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје со нова експозитура во Скопје, Дебар Маало

Објавено

на

На 28 октомври 2020 година ТТК Банка АД Скопје свечено ја отвори новата експозитура во Дебар Маало во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

МБА: Македонскиот банкарски систем е стабилен и укинувањето на дозволата на една мала банка не ја доведува во прашање стабилноста на системот

Објавено

на

Македонската банкарска асоцијација следејќи ги најновите настани и дискусии во јавноста одржа состанок на кој се дискутираше за здравоста на банкарскиот систем и улогата на Народната банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно