Connect with us

Кредити

Кажете ДА за супер поволен онлајн кредит

Објавено

на

Ве притискаат ли некогаш финансиските грижи толку многу, што посакувате едноставно да ви паднат пари од небо?

Можеби е момент сериозно да размислите за тоа, не затоа што ќе ве посети златната рипка, туку затоа што Монимакс Финансиско нуди брзи и евтини кредити! Па, време е да му помогнете на вашиот паричник, или да му јавите на вашиот пријател дека не можете да му позајмите пари, но знаете каде може да дојде до пари брзо и евтино. Не морате ни да мрднете од вашата фотелја, а парите можат да ви стигнат на вашата сметка.

Сега кога знаете како да дојдете до пари, можете послободно да размислувате како да ги потрошите. Дали ќе биде за нешто паметно, нешто што навистина ви треба или ќе си допуштите малку лудување и ќе ги потрошите на нешто што само вам ви е важно? Монимакс Финансиско нема да ве праша за намената.

Без разлика дали ќе ги потрошите на намирници, ново парче облека или возбудлив повод, парите се секогаш добро потрошени. Немојте да се воздржувате да си дозволите нешто убаво, бидејќи токму тоа го прави животот побогат и повреден за живеење.  Изберете го она што најмногу ќе ви го загрее срцето или ќе ве спаси од непроспиени ноќи.

Посетете го веб-сајтот на Монимакс Финансиско и со доверба аплицирајте за онлајн кредит за да ги средите вашите сметки, долгови или поправки кои цело време ги одложувате. СЕГА е вистинско време за правилна одлука!

Кредити

НЕДЕЛА НА СТАНБЕНИ КРЕДИТИ: Анализа на станбениот кредит на НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот до 30.6.2020 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката нуди кредитни продукти со пониски каматни стапки и поповолни услови, при што како дел од своето портфолио нуди НЛБ Станбен Плус кредит со 35 години рок на отплата. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

НЕДЕЛА НА СТАНБЕНИ КРЕДИТИ: Анализа на станбениот кредит на Халкбанк

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје како дел од своето портфолио нуди наменски станбени кредити обезбедени со пакет полиса за осигурување од Халк Осигурување за физички лица, кој сега е со уште подобри услови, креирани за посткризниот период по Ковид-19. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Комерцијална банка АД Скопје во соработка со ЕБОР и и Европската Унија (ЕУ-ИПА Фондови) нуди кредитна линија наменета за поддршка на конкурентноста на МСП

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје во соработка со Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) и Европската Унија (ЕУ-ИПА Фондови) нуди линија за унапредување на конкурентноста кај МСП компаниите. Целта на програмата е поддршка во финансирање микро, мали и средни претпријатија во Република Северна Македонија за подобрување на конкурентноста и усогласување со техничките стандарди во согласнот со ЕУ законодавството (EU Acquis Communautaire) во полето на заштита на животната средина, безбедност на работниците, квалитет и безбедност при работа.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно