Connect with us

Компании

ИутеКредит се приклучува кон иницијативата за заштеда на електрична енергија

Објавено

на

ИутеКредит Македонија се приклучува кон општествено одговорната иницијатива за гасење на светлечките реклами на своите експозитури како придонес кон заштеда на електрична енергија.

Рекламите на објектите на ИутеКредит Македонија нема да светат во наредните 30 денови, чекор кон заштеда на што е можно повеќе електрична енергија, по кризната состојба во енергетскиот сектор прогласена на 09.11.2021 год.

ИутеКредит Македонија е компанија која се залага за свесност и рационално користење на ресурсите и сака да испрати порака за одговорно однесување во времиња кога колективното добро е во значајна кореклација со индивидуалните постапки.

Компании

NLB Lease&Go влегува на македонскиот и српскиот пазар

Објавено

на

НЛБ како една од најреномираните и значајни групации во регионот на Jугоисточна Европа најавува ново поглавје во своето работење кое на клиентите ќе им овозможи лизинг услуги. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Дата Mастерс и Триглав Живот во деловно партнерство во животното осигурување

Објавено

на

Македонската консултантска компанија Дата Мастерс која има свои канцеларии во Скопје и Лисабон и брои над 50+ консултанти кои работат на домашни и светски Data Science проекти во неколку различни домени како што се финансии, малопродажба, телекомуникации и човечки ресурси одлучи да ја збогати програмата на бенефити за вработените токму преку соработка со Триглав Осигурување Живот, што го потврдува сè поголемиот интерес за овој вид на осигурување кај компаниите. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Портал Мој.МКБ – вистински информации за сигурни деловни одлуки!

Објавено

на

Деновиве започна со работа новиот портал на Македoнско кредитно биро Мој.МКБ чијашто цел е да понуди целосни финансиски извештаи и информации потребни за нашата бизнис-заедница. (more…)

Продолжи со читање

Популарно