Connect with us

Депозити

Искористете ја можноста и започнете да штедите! Најатрактивната 2% фиксна каматна стапка за орочени депозити во ПроКредит Банка

Објавено

на

Летото е период на планирање одмори, како и креирање нови планови. Но, оваа година летото е добар период за шетедење!

Одлуката да штедите во летниот период станува уште полесна со промотивната кампања на ПроКредит Банка до 31.08.2022 г. – 2% фиксна каматна стапка за орочени денарски депозити на две години:

  • Фиксна, загарантирана каматна стапка до крајот на периодот на орочување;
  • Исплата на камата на месечно ниво;
  • Можност за онлајн орочување на депозитот, без посета на филијала.

Развивањето и инвестирањето во вашата навика за штедење носи придобивки на долг рок. Препознајте ја можноста да штедите во првата дигитална банка, која е воедно и единствена банка со Германски капитал, што е гарант за сигурна и стабилна заштеда.

Повеќе информации за промотивната фиксна каматна стапка за депозити секогаш може да дознаете на линкот, на мејл: mailmkd.info@procredit-group.com или со повик на: 02/ 2 446 000.

Додека другите трошат, вие штедете со ПроКредит Банка!

Депозити

Колку заштедивте летово? Сега е моментот – 2% фиксна каматна стапка за орочени депозити во ПроКредит Банка

Објавено

на

Летната сезона е момент кога сакаме да се релаксираме, кога трошоците ни се предвидени за уживање, но секогаш е добредојдено да испланирате и сигурна заштеда за иднината! (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Шпаркасе Банка АД Скопје воведува нов производ – Промотивен депозит плус

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ја збогатува својата депозитна понуда со воведување нов производ – Промотивен депозит плус, со атрактивни фиксни каматни стапки, кои достигнуваат и 2,4% годишно за депозити на 36 месеци. Депозит плус е погоден за клиентите што се заинтересирани да штедат во денари на подолг период. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Оствари ги желбите пред време со новиот депозит на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Новиот депозит на Стопанска банка а.д. Битола е комплетна понуда која ги содржи сите поволности на најконкурентен и најповолен депозитен производ – фиксна каматна стапка, исплата на каматата ВЕДНАШ – на денот на орочување на влогот и највисока камата од 4% за депозит орочен на 24 месеци. (more…)

Продолжи со читање


Популарно