Connect with us

Кредити

Инстант кредит со електронско одобрување – нов иновативен производ на ТТК Банка

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје нуди нов иновативен кредитен производ: Инстант кредит, со целосно автоматизиран процес на анализа и проверка на критериумите за одобрување на кредитот.

Засега производот е достапен за корисниците на електронското банкарство на ТТК Банка АД Скопје кои, едноставно, брзо имаат можност да обезбедат дополнителни средства до 60.000 денари, со рок на отплата до 12 месеци, со фиксна каматна стапка од 5,9% годишно, без трошоци за аплицирање и администрирање, без меница и без административна забрана.

Инстант кредитот во целост ја поедноставува и ја зголемува ефикасноста на постапката за одобрување кредит којашто се одвива во неколку фази: онлајн aплицирање за кредитот преку услугата – електронско банкарство, автоматизирана системска проверка и одобрување на кредитот; електронско известување за одобрување на кредитот преку СМС порака и е-пошта; потпишување на договорот и исплата во најблиската експозитура.

Во изминатите неколку години ТТК Банка АД Скопје интензивно ги развива услугите и производите достапни преку електронското и мобилното банкарство коишто промовираат ново и подобрено корисничко искуство без временски и просторни ограничувања. Корисниците на ТТК Банка АД Скопје имаат можност да вршат моментален увид во состојбата на сметките, да вршат плаќања за пократко време и со пониски трошоци како и да орочуваат средства без доаѓање во банка. Корисниците ја препознаваат предноста и практичноста и на електронските сервиси за информирање (СМС и е-пошта) – сервис што овозможува најбрзо информирање преку СМС или на е-пошта за секоја промена и извршена трансакција што пак придонесува за поголема сигурност, безбедност и заштита при реализацијата на трансакции и истовремено до поголемо задоволство.

Корисниците на ТТК Банка АД Скопје имаат можност да вршат моментален увид во состојбата на сметките, да вршат плаќања за пократко време и со пониски трошоци како и да орочуваат средства без доаѓање во банка. 

Домашни банки

„Шпаркасе Банка“, прва банка во Република Македонија што финансира старт-ап бизниси во соработка со програмата ЕаСи на ЕУ

Објавено

на

„Шпаркасе Банка Македонија“ ја претставува првата програма „Чекор по чекор“, наменета за поддршка и развивање старт-ап бизниси во Република Македонија, по потпишувањето на спогодбата со Европскиот инвестициски фонд (ЕИФ) во рамките на Програмата за вработување и социјални иновации ЕаСи на ЕУ. На старт-ап бизнисите ќе им бидат ставени на располагање околу 1,5 милиони евра во фондови гарантирани со Програмата вработување и социјални иновации ЕаСи на ЕУ, финансирана од Европската Унија.  (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Капитал банка на саемот за мебел

Објавено

на

Од денеска до недела во комплексот ВИП арена Борис Трајковски се одржува 44. Саем на мебел, на кој граѓаните ќе можат да ги видат најновите трендови во производството на мебел. Ќе се претстават околу 70 изложувачи од Македонија, Србија, Косово, Италија и Бугарија со повеќе од 150 брендови. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Никогаш не е доцна за ПЛАН ,,Б” во животот!

Објавено

на

Невработени сте и сакате да отворите сопствен бизнис?

Вработени сте, но посакувате нов предизвик и креативна слобода во животот?

Без оглед дали сте невработен, вработен, студент, пензионер или земјоделец, Штедилница ФУЛМ Ви нуди можност за НОВ ПОЧЕТОК, со ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА! (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange