Connect with us

Компании

Измени во Управниот одбор на КИБС АД Скопје

Објавено

на

Клириншка куќа клириншки интербанкарски системи АД Скопје (КИБС) преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Управниот одбор на компанијата.

„Согласно одредбите од Член 166-б од Законот за хартии од вредност, Ве известуваме дека за нов член на Управниот одбор на КИБС АД Скопје е именувана Љупка Ѓорѓиевска, на местото на Игор Давчевски. – се вели во соопштението на компанијата.

Управниот одбор на КИБС АД Скопје во моментов го сочинуваат:

  • Горан Анастасовски – Претседател на Управен одбор
  • Биљана Адамческа – Член на Управен одбор
  • Љупка Ѓорѓиевска – Член на Управен одбор

Компании

Оглас за вработување во ВИНЕР ЛАЈФ

Објавено

на

ВИНЕР ЛАЈФ  како компанија го цени трудот на своите вработени, нивниот начин на размислување и работа. Успех на компанијата е резултат на многубројните идеи на успешниот тим на вработени. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Кроациа Осигурување АД – Друштво за осигурување на живот Скопје

Објавено

на

Врз основа на член 22 став 2. и член 23. став 2. од Законот за работни односи, Кроациа Осигурување АД – Друштво за осигурување на Живот со седиште на Ул. Костурски Херои, бр.38, 1000 Скопје, на ден 25.11.2020 година распишува

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ:

Финансиски советник за животно осигурување (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Нуди брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому. (more…)

Продолжи со читање

Популарно