Connect with us

Домашни банки

Измени во Надзорниот одбор на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката.

„На 30.01.2020 година г-динот Димитриос Христопулос поднесе оставка од позицијата член на Надзорен одбор на Стопанска банка АД – Скопје“, – се вели во соопштението на Банката.

Согласно новите измени, Надзорниот одбор на Стопанска банка АД – Скопје во моментов го сочинуваат:

  1. Маринис Стратопулос – Претседател на Надзорен одбор на Стопанска банка АД – Скопје
  2. Анастасиос Лизос – Член на Надзорен одбор на Стопанска банка АД – Скопје
  3. Јанис Кајулис – Член на Надзорен одбор на Стопанска банка АД – Скопје
  4. Димитра Гудуфа – Член на Надзорен одбор на Стопанска банка АД – Скопје
  5. Сашо Ќосев – Независен член на Надзорен одбор на Стопанска банка АД – Скопје
  6. Владимир Филиповски – Независен член на Надзорен одбор на Стопанска банка АД – Скопје

Домашни банки

„Биди во акција со секоја трансакција“ – Наградна игра со Mastercard од Комерцијална банка за главна награда од 1.000.000 денари

Објавено

на

За уште повесели и повозбудливи празници Комерцијална банка организира наградна игра со главна награда во вредност од 1.000.000 денари! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Популарно