Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Наградни игри

Извлечен третиот добитник од наградната игра „Биди VISA милионер“ на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ја извлече и третата награда од неделните извлекувања на наградите од по 75.000мкд во рамки на наградната игра „Биди VISA милионер“.

Третиот добитник извлечен по случаен избор од збирот на сите трансакции со VISA дебитни или кредитни картички во трговија или на интернет направени од 28.10 – 03.11/2019 е:

  • добитник: Звонко Н. со ID 8519, а
  • резервен добитник е Ѓоке Л. со ID 01443171

Со цел заштита на личните податоци, добитниците ќе бидат објавени со нивните иницијали и ID бројот кој е уникатен за секој клиент на Банката и клиентите може да го дознаат преку e-banking или во склоп на Договорите за производите/услугите кои ги користат во Банката.

Секој добитник ќе биде директно контактиран од страна на Контакт центарот со инструкции за спроведување на исплата на наградата.

Наградната игра „Биди VISA милионер“ продолжува понатаму, следуваат уште 7 неделни награди од по 75.000мкд, па главното извлекување за 1 милион денари закажано на 10.01.2020 годинаДо тогаш, не пропуштајте прилика да ги користите вашите VISA дебитни или кредитни картички. Со секое купување во трговија добивате шанса за учество во извлекувањата, а со секоја интернет трансакција шансата е двојно поголема.

Наградни игри

Наградна игра „Feel good Friday со Mastercard картичките на Шпаркасе Банка“

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија ја започна новата наградна игра „Feel good Friday со Mastercard картичките на Шпаркасе Банка(more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

МФ, Народната банка и АСО ги доделија наградите по повод деновите на штедењето и осигурувањето: Преку финансиска едукација до посилна економија

Објавено

на

Преку подобрување на финансиската писменост кај граѓаните се овозможува тие да носат поефективни одлуки за личните финансии, што пак влијае на економијата во целост – затоа е потребно децата да се едуцираат финансиски уште од најмала возраст. Ова беше истакнато на доделувањето на наградите од традиционалниот конкурс за ликовни и литературни творби по повод Светскиот ден на штедењето и Денот на осигурувањето, кој го распишаа Министерството за финансии, Народната банка и Агенцијата за супервизија на осигурувањето. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Наградна игра “СЕКОЈ ДОБИВА” со новите бесконтактни Mastercard картички на Капитал Банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје започна наградна игра “Купувај едноставно и брзо со картичките на Капитал Банка”. Следејќи ги пазарните трендови Капитал Банка воведе можност за бесконтактно плаќање со платежните картички од брендот на MasterCard. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange