Connect with us

Наградни игри

Извлечен осмиот добитник од наградната игра „Биди VISA милионер“ на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ја извлече и осмата награда од неделните извлекувања на наградите од по 75.000мкд во рамки на наградната игра „Биди VISA милионер“.

Преостануваат уште 2 излекувања до 1.000.000 денари! 

Добитникот на 8-та неделна награда од 75.000 денари е Весна Н. ID 813754

За резервен добитник е извлечен: Жарко Б. ID 44315

Добитникот ќе биде директно контактиран од страна на Контакт центарот со инструкции за спроведување на исплата на наградата.

Наградната игра „Биди VISA милионер“ продолжува понатаму, следуваат уште 2 неделни награди од по 75.000 денари па главното извлекување за 1 МИЛИОН денари закажано на 10.01.2020 година. До тогаш, не пропуштајте прилика да ги користите вашите VISA дебитни или кредитни картички. Со секое купување во трговија добивате шанса за учество во извлекувањата а со секоја интернет трансакција шансата е двојно поголема.

 

Наградни игри

Избрани добитниците на наградната игра на Охридска банка и Виза – Визарата може се!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната игра „Визарата може сè“, која траеше во периодот од 10.06.2020 до 30.09.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Охридска банка ги објави добитниците од наградната игра „Визарата може сè!“

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје со воведувањето на картичката Визарата, ја започна и новата наградна игра „Визарата може сè“.  (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ! – Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Во месецот на штедењето – октомври, Стопанска банка а.д. Битола ја започнува својата голема наградна игра „Вреди да се штеди”! (more…)

Продолжи со читање

Популарно