Connect with us

Наградни игри

Извлечени новите 15 добитници на 100.000 денари од наградната игра „Мој ДДВ, моја награда“

Објавено

на

Вечерва како дел од наградната игра „Мој ДДВ, моја награда“ беше извлечена третата група на добитници на 100.000,00 денари.

Наградени од третото коло во вредност од 100.000,00 денари:

 1. Љупчо Николовски од Скопје,
 2. Живко Поповиќ од Скопје,
 3. Тони Ристовски од Прилеп,
 4. Иван Митевски од Штип,
 5. Јово Костовски од Скопје,
 6. Зоран Тушевски од Скопје,
 7. Дејан Мијајловиќ од Скопје,
 8. Мартина Анчевска од Скопје,
 9. Наташа Станојковска од Скопје,
 10. Имран Широки од Скопје,
 11. Зорица Кочоски од Прилеп,
 12. Небојша Арсиќ од Тетово,
 13. Ласте Петрински од Куманово,
 14. Мица Пачковска од Куманово и
 15. Елизабета Јовева од Штип.

Извлекувањето на главната награда ќе се одржи на 18ти март.

Наградни игри

Избрани добитниците на наградната игра на Охридска банка и Виза – Визарата може се!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната игра „Визарата може сè“, која траеше во периодот од 10.06.2020 до 30.09.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Охридска банка ги објави добитниците од наградната игра „Визарата може сè!“

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје со воведувањето на картичката Визарата, ја започна и новата наградна игра „Визарата може сè“.  (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ! – Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Во месецот на штедењето – октомври, Стопанска банка а.д. Битола ја започнува својата голема наградна игра „Вреди да се штеди”! (more…)

Продолжи со читање

Популарно