Connect with us

Наградни игри

Извлечени добитниците од годишната анкета на Стопанска Банка АД Скопје – 2018

Објавено

на

Стопанска банка АД Скопје ги извлече добитниците кои учествуваа и комплетно ја одговорија годишната анкета на Банката за 2018 година.

Ова се среќните добитници:

1.Добитник на ЛапТоп

Име Презиме: П. М.

ID: 2842394

Адреса: Јорго Османо бр.32, Битола

2.Добитник на Велосипед 1

Име Презиме: А. Д.

ID: 2059818

Адреса: Венјамин Маџуковски бр.4/3-9, Скопје

3.Добитник на Велосипед 2

Име Презиме: Б. Ј.

ID: 583659

Адреса: Крум Вранински бр.17, Кочани

4.Добитник на Велосипед 3

Име Презиме: А. М.

ID: 13176

Адреса: Вељко Влаховиќ бр 2-1/1, Кавадарци

5.Добитник на 30.000 денари

Име Презиме: М. А.

ID: 6276

Адреса: Иван Аговски бр.5, Скопје

Клиентите ќе бидат известени од страна на контакт центарот на Банката околу подигнување на наградата.

Стопанска банка АД Скопје им е благодарна и на остатнатите клиенти кои придонесоа преку анкетата, Банката да има појасен увид за своето секојдневно работење.

Наградни игри

Министерството за финансии за прв пат организира ФинХакатон!

Објавено

на

Министерството за финансии на Република Македонија во соработка со Фондот за иновации за првпат организира ФинХакатон. Oвој 48-часовен предизвик има за цел да собере и поттикне млади, креативни и иновативни луѓе да изработат демо иновативни софтверски и мултимедијални решенија. Креираните алатки ќе треба да ги доближуваат јавните финансии до граѓаните. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Добитници на наградна игра „ЈАС ЦРТАМ – КОКО МЕ НАГРАДУВА“ на Кроациа Осигурување – Живот

Објавено

на

Крокодилчето Коко, заштитниот лик на детското штедно осигурување на Кроациа Осигурување – Живот организира едукативни и креативни работилници кои ќе им овозможат на децата преку дружење и забава да се стекнат со многу нови знаења. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Наградна игра на НЛБ Банка: mKLIK, ем нов телефон!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 01.03.2018 до 31.03.2018 година организира наградна игра за сите корисници на НЛБ мКлик мобилното банкарство за физички лица. (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250
[ccpw id="39761"]

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange