Connect with us

Домашни банки

Известување: Eкспозитурата на УНИБанка вo Тетово денес (02.07.2020г.) нема да биде достапна за клиенти

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти, дека експозитурата на Банката вo Тетово, на ден 02.07.2020 година (денес) нема да работи со клиенти.

Од Банката ги повикуваат клиентите кои имаат платежна картичка или користат електронско/мобилно банкарство своите финансиски потреби да ги вршат преку плаќање со картичка, преку банкоматите и електронските канали на УНИБанка.

За сите останати прашања може да jа посетите веб страната на Банката, да се обратите на e-mail: info@unibank.com.mk или директно да ја контактирате Банката на телефонските броеви: 02/ 3 111 111 и 02/ 3286 100.

Домашни банки

Што треба да направат пензионерите кои примаат пензија преку Еуростандард банка?

Објавено

на

Една од работите за кои има многу непознати во случајот поврзан со Еуростандард банка и одземањето на лиценцата за работа е големиот број на пензионери и нивната дисперзија по другите банки во периодот што следи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Гувернерката Ангеловска-Бежоска донела решение за одземање на дозволата за работа на Еуростандард банка уште пред два месеци

Објавено

на

Денес, 12 август 2020 година, Народната банка, постапувајќи согласно со Законот за банките, ја укина дозволата за основање и работење на Еуростандард банка АД Скопје. Укинувањето на дозволата се должи на неисполнување на минимални законски услови за работење на банка. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Како ќе влијае пропаѓањето на Еуростандард банка врз банкарскиот сектор?

Објавено

на

Денес, 12 август 2020 година, Народната банка, постапувајќи согласно со Законот за банките ја укина дозволата за основање и работење на Еуростандард банка АД Скопје. Укинувањето на дозволата се должи на неисполнување на минимални законски услови за работење на банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно