Connect with us

Домашни банки

Известување од Централна кооперативна банка за предвремена исплата на јунските пензии

Објавено

на

Во насока на намалување на ризикот и заштита на здравјето на клиентите и вработените во Централна кооперативна банка АД Скопје, средствата по основ на пензии за месец јуни ќе бидат пренесени на сметките на корисниците утре на датум (29.06.2021 година – вторник).

Сите клиенти кои имаат дебитни картички, пензиите може да ги подигнат на банкоматите на ЦКБ или да ги користат средствата за плаќање во трговија почнувајќи од 29.06.2021 година.

Исплатата на средствата по основ на пензии на шалтерите во Банката ќе се врши врз основа на висината на пензијата во следните 4 групи:

ДатумПензија
29.06.2021 (вторник)До 11.000 денари
30.06.2021 (среда)Од 11.001 до 14.000 денари
01.07.2021 (четврток)Од 14.001 до 18.000 денари
02.07.2021 (петок)Над 18.001 денари

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола доделува бесплатни влезници за ЗОО Скопје

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола е верен пријател на Скопската зоолошка градина. Со посебна акција ја изразува поддршката на едно од најубавите и највеселите места за забава во градот. (more…)

Продолжи со читање

Business Man

Членот на Надзорниот одбор Горан Антевски купи нови 400 акции од Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје ја известува јавноста дека г-н Горан Антевски, член на Надзорниот одбор на Банката, се стекна со 400 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка пријател на 11-то издание на самитот ,,Македонија 2025”

Објавено

на

НЛБ Банка и оваа година е пријател на 11-то издание на самитот ,,Македонија 2025” кој се одржува во Скопје. (more…)

Продолжи со читање


Популарно