Connect with us

Домашни банки

Известување од НЛБ Банка за неработен ден – 15.07.2020 (среда)

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека по повод одржување на предвремените парламентарни избори во државата, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 15.7.2020 година (среда).

За сите дополнителни информации, Банката Ви стои на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје ќе изврши промена на провизиите за платен промет со странство

Објавено

на

Почнувајќи од 01.10.2020 година, Стопанска банка АД – Скопје ќе изврши промена на начинот на пресметка и наплата на трошоците за платен промет со странство во следните сегменти: (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

За НЛБ Банка клиентите се секогаш на прво место и се главен двигател на активностите на банката

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје уште еднаш докажува дека за неа се најважни клиентите и дека секогаш ги следи и исполнува нивните барања! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Генералниот директор на Стопанска банка а.д. Битола, Владимир Евтимоски го зголеми својот удел во банката

Објавено

на

Преку соопштение објавено на Македонска берза, Стопанска банка а.д. Битола ја известува јавноста дека претседателот на Управниот одбор на банката, г-дин Владимир Ефтимоски се стекна со 77 обични акции издадени од Стопанска банка а.д. Битола. (more…)

Продолжи со читање

Популарно