Connect with us

Електронско банкарство

Известување за iBanking системот на Капитал банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека на 09.02.2020 година (денес) поради ажурирање на системски софтвер на серверите во продукциска околина за услугата iBanking во периодот од 18h до 24h часот, можно е продукциските сервери да бидат периодично недостапни.

Услугата iBanking на Капитал банка АД Скопје ќе биде во функција со започнување на новата работна недела, односно од 10.02.2020 година (понеделник).

Електронско банкарство

Еуростандард банка со целосно бесплатно електронско и мобилно банкарство за физички лица

Објавено

на

Еуростандард банка ги информира клиентите дека ја укинува провизијата на сите денарски трансакции од физички лица преку каналите за електронско и мобилно банкарство. Во следниот период можете да ги извршувате сите трансакции преку мобилен телефон или компјутер, без провизија за електронски налог и без месечен надомест. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Известување за надградба на системите за електронско банкарство на Халкбанк

Објавено

на

ХалкБанк ги известува своите клиенти дека поради надградба на системот и воведување на нови функционалности, услугата за електронско банкарство: (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

УНИБанка повика да oстанете дома со пакет бесплатни дигитални услуги My UNIbank – UNIToken

Објавено

на

Со цел заштита на граѓаните и превенција од ширењето на корона вирусот, УНИБанка ги повикува своите клиенти да останат дома, овозможувајќи им во овој период да ги извршуваат сите банкарски трансакции од дома, директно преку мобилен телефон или компјутер, без провизија за електронски налог и без трошоци за месечен надомест за користење до 20-ти април 2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно