Connect with us

Домашни банки

Известување за работата на експозитурите и филијалите на ТТК Банка АД Скопје на 28-ми август 2020 година (петок)

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека по повод претстојниот празник – „Успение на Пресвета Богородица“, Голема Богородица, на 28-ми август 2020 година (петок) ќе работат следните експозитури и филијали на банката:

Експозитура/ФилијалаАдресаРаботно време
Филијала Тетовобул. „Илинденска“ бр. 2б, Тетовоод 08:00 до 16:00 часот
Експозитура Тетово платен прометул. „Илирија“ бр. 40, Тетовоод 08:00 до 16:00 часот
Експозитура Тетово Илинденскаул. „Илинденска“ бр. 226, Тетовоод 08:00 до 16:00 часот
Експозитура Гостиварул. „Иво Лола Рибар“ бр. 18, Гостиварод 08:00 до 16:00 часот
Експозитура Дебарул. „8-ми Септември“ бр. 1/3, Дебарод 08:00 до 16:00 часот

 

Во секое време на располагање на клиентите се услугите достапни преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, како и мрежата банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје Ви го честита празникот!

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје започна со исплата на ноемвриските пензии

Објавено

на

Имајќи ги во превид препораките и засилените мерки за заштита од ширење на COVID – 19, Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти пензионери дека пензиите за месец ноември од фондот на ПИОМ се предвреме процесирани при што ќе се спроведе готовинска исплата во етапи, со цел да се намали концентрација на пензионери во филијалите и да се овозможи поголема заштита на оваа категорија клиенти. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Македонска банкарска асоцијација донира лаптопи за студенти и ученици

Објавено

на

Финансиската писменост е еден од важните предуслови за квалитетен живот, спокојно планирање на животните трошоци и распоредување на приходите на секој поединец. Македонската банкарска асоцијација особено внимание посветува на финансиската писменост на клиентите на членките на асоцијацијата, банките и штедилниците, и вложува ресурси за нејзино подобрување, почнувајки од најраните години на децата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка со уште една општествено одговорна мисија – Онлајн обуки за практични вештини и знаење на 500 средношколци

Објавено

на

Во услови на пандемија од вирусот Covid-19 и ограничен пристап на учениците до наставните процеси, Комерцијална банка успеа на 500 средношколци од СЕПУГС „Васил Антевски Дрен“ од Скопје да им пренесе практични вештини и знаење на теми од суштинско значење за нивното образование, идно вработување и градење здрави финансиски навики. (more…)

Продолжи со читање

Популарно