Connect with us

Домашни банки

Известување за промена на работно време на мрежата на експозитури на Охридска банка од 08.04.2020 година

Објавено

на

Охридска банка ги известува своите клиенти дека во согласност со Одлуката на Владата на Република Северна Македонија за промена на времетраењето на полицискиот час на територијата на цела држава, Банката изврши промена на работното време на експозитурите и на Деловните згради во Охрид и Скопје.

Сите подружници кои во моментов се во функција ќе работат со работно време од 08.00 до 14.00 часот.

Повеќе информации за локациите и телефонските броеви на експозитурите кои се во функција може да погледнете на следниот ЛИНК или на (02) 15 050.

Домашни банки

Шпаркасе Банка им додели стипендии на студенти од Економскиот факултет – Прилеп

Објавено

на

На 3.10.2022 година, на првиот свечен академски час, Шпаркасе Банка им додели три студентски стипендии на тројца студенти запишани во прва година на прв циклус студии на Економскиот факултет – Прилеп, во согласност со Конкурсот за запишување студенти  на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола во акaдемската 2022/2023 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка со нов дизајн и функционалности на S-банка мобилната апликација

Објавено

на

Новата верзија на S-банка со нов, модерен и интуитивен дизајн е веќе достапна за сите корисници на мобилно банкарство на Шпаркасе Банка. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка горда на резултатите на својот КБ тим на Скопскиот маратон

Објавено

на

Неуморноста и посветеноста дефинитивно се одлика на тимот на Комерцијална банка. Затоа и не изостанаа добрите резултати на маратонците од Банката на годинашниот Скопски маратон. (more…)

Продолжи со читање

Популарно