Connect with us

Домашни банки

Известување за промена на работното време на УТМС шалтерот на Капитал Банка

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека шалтерот со седиште во УТМС, ќе работи со продолжено работно време во следниов период:
– 20-23 мај 2019 година (понеделник–четврток) со почеток од 08:30-17:30 часот.

 

Домашни банки

Измени во Надзорниот одбор на НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Измени во органите на управување и раководење на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка а.д Битола го потврди позитивниот Годишен извештај за 2019 година

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола преку соопштение на Македонска берза го објави Годишниот извештај за работењето на банката за 2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно