Connect with us

Домашни банки

Известување за промена на работното време на филијалите и експозитурите на ТТК Банка од 1.6.2020 година

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги информира своите клиенти дека почнувајќи од 1.6.2020 година, филијалите и експозитурите на TTK Банка АД Скопје ќе работат со променето работно време од 8 до 16 часот, секој работен ден од понеделник до петок при што саботите ќе бидат неработни, освен шалтерот лоциран во ТЦ Палма Мол во Тетово со работно време од 10 до 17 часот.

Секогаш кога е можно изберете брзо, едноставно, безбедно и бесплатно безготовинско плаќање со употреба на картичката или преку електронското E-bank и мобилното M-banк банкарство на ТТК Банка АД Скопје.

Преку електронските канали, ТТК Банка АД Скопје на своите клиенти им ја овозможува целокупната понуда на банкарски производи и услуги: проверка на состојбата на сметката/кредити/картички/депозити, плаќања, oрочување на средства, аплицирање за кредит, можност за активирање известувања за секоја направена трансакција, управување со лимит за картички и многу други дополнителни услуги.

Во случај на потреба за уплата/исплата на готовина, користете ја мрежата на банкомати.

При неопходна посета на филијалите и експозитурите, од Банката потсетуваат дека е задолжително носење лична заштитна опрема на лицето (заштитна маска, марама или шал), држење на пропишаното минимално растојание и дезинфекција на рацете.

Домашни банки

Халкбанк преку кампања “На наша сметка” инвестира над 25.000 евра за поддршка на угостителскиот сектор

Објавено

на

Како дел од својата заложба за поддршка на малите бизниси погодени од корона-кризата, Халкбанк продолжува со уште една кампања наречена „На наша сметка“ преку која дава директна помош на вкупно 133 локали од угостителскиот сектор низ целата територија на земјата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Какви се очекувањата на Стопанска банка а.д. Битола за претстојниот период?

Објавено

на

Во периодот од 01.01-30.06.2020 година Стопанска банка а.д. Битола од своето работење оствари позитивен финансиски резултат во износ од 52,42 милиони денари и покрај пандемијата на коронавирусот којашто го зафати светот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола оствари добивка од 52,4 милиони денари во првите шест месеци од 2020 година

Објавено

на

Во првата половина од 2020 година, Стопанска банка а.д. Битола беше фокусирана на остварување на клучните стратешки, деловни и финансиски цели во услови на вонредна состојба во државата и во услови на глобална економска неизвесност наметната од пандемијата од вирусот COVID-19. Банката настојуваше да го приспособи своето работење на новонастанатата ситуација залагајќи се, пред сè, за безбедност на клиентите при користењето на услугите на Банката, како и за безбедност на вработените на работните места. (more…)

Продолжи со читање

Популарно