Connect with us

Платежни картички

Известување за корисниците на Mastercard картички на Централна кооперативна Банка

Објавено

на

Централна кооперативна Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека Банката го зголеми износот на бесконтактните трансакции со ЦКБ Mastercard® картичките.

Досегашниот износ од 750 денари е зголемен на 2.000 денари.

Клиентите корисници на Mastercard® бесконтактни платежни картички издадени од ЦКБ ќе може да извршуваат бесконтактни трансакции без внесување на ПИН за сите износи до 2.000 денари.

Платежни картички

ШПАРКАСЕ БАНКА: ПРВА БАНКА ШТО ЌЕ ИЗДАВА ЦЕЛОСНО РЕЦИКЛИРАЧКИ КАРТИЧКИ 

Објавено

на

Како дел од зелената транзиција, за првпат во банкарскиот сектор во земјава Шпаркасе Банка започна да издава Visa Eco картички од рециклирачки материјал, со посебни својства на разградливост. Производството на картички на разградлив материјал, ќе влијае да се заштедат минимум 300 кг пластика произведена и одложена во животната средина годишно, или еквивалент на 1.800 кг CO2. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

ИутеКредит ја воведува првата биоразградлива картичка во земјата

Објавено

на

Еко свесноста е еден од главните принципи во работењето на ИутеКредит Македонија. Постојаното залагање за развој на финансиски услуги кои ќе остават што помал белег на природните ресурси се пресликува и во користење на производи кои се во синергија со оваа мисија на компанијата. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Промотивна акција за Mastercard кредитните картички од Комерцијална банка за уживање во празничната магија

Објавено

на

Со Mastercard кредитните картички од Комерцијална банка дозволете си повеќе за време на волшебната и празнична сезона и исполнете ги своите и желбите на најблиските. (more…)

Продолжи со читање

Популарно