Connect with us

Наградни игри

„Земи кредит, зграпчи награда!“ – нова наградна игра на Тиго Фајнанс

Објавено

на

Во периодот од 03.06 до 31.07.2021 година, со секој одобрен и исплатен кредит, клиентите на финансиското друштво Тиго Фајнанс учествуваат во новата наградна игра „Земи кредит, зграпчи награда“ и стануваат потенцијални добитници на една од десетте вредни награди.

Еден iPhone 12, два лаптоп компјутери, три електрични тротинети и четири смарт часовници се атрактивните награди кои ги чекаат своите сопственици. Право на учество имаат сите нови и повторни клиенти, кои во периодот додека трае наградната игра, ќе аплицираат за кредит и на кои ќе им биде одобрена исплата на посакуваниот износ. Секој износ од 3.000 денари од вкупниот износ на кредитот претставува „1 купон“, па така, клиентот во наградната игра учествува со онолку купони колку што се соодветни на износот на кредитот кој му е одобрен и исплатен. На пример, доколку клиентот подигне износ од 9.000 денари, во наградната игра учествува со три купони, односно, има три пати поголеми шанси за освојување на награда.

Извлекувањето на добитниците ќе се изврши на 04.08.2021 година и ќе биде емитувано во живо на Фејсбук страницата на Тиго.

Паралелно со наградната игра, Тиго нуди уникатна понуда на пазарот која им овозможува на клиентите да го земат својот прв Тиго кредит со еднократна и навремена отплата до 30 дена бесплатно, т.е без камата, без трошоци или провизии, односно колку клиентот ќе земе, толку ќе има обврска и да врати. Оттука, првиот Тиго кредит освен што е бесплатен, обезбедува и потенцијална можност за добивка на некоја од вредните награди во рамките на наградната игра „Земи кредит, зграпчи награда.“

Повеќе информации за наградната игра и Тиго се достапни на www.tigo.mk.

Наградни игри

Шпаркасе Банка извлече нови 10 добитници од наградната игра “Happy VISA викенд”

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија извлече нови 10 добитници од наградната игра „Happy VISA викенд“ со VISA платежните картички издадени од Банката. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Доделени наградите од наградната игра на Тиго Фајнанс „Земи кредит, зграпчи награда“

Објавено

на

На 4 август годинава, Тиго Фајнанс ги извлече десетте среќни добитници од наградната игра „Земи кредит, зграпчи награда“, кои во деновите по извлекувањето ги подигнаа своите вредни награди. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„Happy VISA викенд!“ – Наградна игра на Шпаркасе Банка Македонија во соработка со VISA

Објавено

на

Од денес започнува наградната игра „Happy Visa викенд“ за сите клиенти на Шпаркасе Банка Македонија, корисници на дебитни и кредитни картички Visa, кои со секоја трансакција на износ поголем или еднаков на 500,00 денари, имаат можност да освојат една од многубројните награди: (more…)

Продолжи со читањеПопуларно