Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Зелена наградна игра на Охридска Банка!

Објавено

на

Бидете дел од најзелената наградна игра на Охридска банка Сосиете Женерал. Направете 10 трансакции со дебитна и 5 транскакции со кредитна картичка и освојте електричен тротинет! Од 17 Декември до 28 Февруари 2019 година купувајте со картичките на Охридска банка Сосиете Женерал. 20 електрични тротинети чекаат на вас!

ПРАВО И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО НАГРАДНАТА ИГРА:

Квалификувани за учество во Наградната игра се сите полнолетни физички лица – државјани на Република Македонија (лица со и над 18 – годишна возраст на денот на извршување на првата трансакција), кои се корисници на било која од следните картички издадени од Охридска  Банка АД Скопје:

Дебитни картички за физички лица:

 • Маестро
 • MasterCard Standard
 • MasterCard Gold
 • Visa Classic

Kредитни картички за физички лица:

 • MasterCard Revolving
 • MasterCard Gold
 • MasterCard Platinum
 • Visa Classic
 • Visa Gold

Еден учесник во Наградната игра има право да биде извлечен само за една награда од вкупниот број на награди.

Право на учество во Наградната игра немаат лицата вработени во Охридска банка АД Скопје, како и членовите на нивните потесни семејства.

МЕХАНИЗАМ ЗА УЧЕСТВО ВО НАГРАДНАТА ИГРА

Лицата со направени минимум 10 трансакции со дебитна картичка и минимум 5 трансакции со кредитна картичка за физички лица, издадена од Охридска банка АД Скопје, добиваат шанса за учество во Наградната игра.

Трансакциите извршени од корисниците на дополнителните картички поврзани со основната дебитна или кредитна картичка на корисникот на картичката се евидентираат во корист на носителот на основната картичка за целите на Наградната игра.

Во Наградната игра се вклучени сите трансакции направени од страна на корисникот на картичката и/или од страна на корисниците на дополнителните картички, на продажните места во земјата и е – commerce трансакции (плаќања преку интернет). Во Наградната игра не влегуваат исплати на готовина од банкомат или од ПОС шалтер, членарини, провизии, како и сторнирани трансакции.

МЕСТО, ВРЕМЕ, НАЧИН, ПОСТАПКА И КОНТРОЛА НА ИЗВЛЕКУВАЊЕТО:

Извлекувањето на 20 (дваесетте) награди: 20 електрични скутери (единечна вредност 29.990,00 ден.), ќе се врши по принципот на случаен избор по електронски пат со посебен софтвер за таа намена во просториите на Охридска банка АД Скопје, со адреса: ул.,,Орце Николов’’ бр.54, 1000 Скопје, на 11.03.2019г. во 10ч. Извлекувањето на наградите ќе биде јавно, во присуство на тричлена комисија, составена од тројца официјални претставници кои ќе водат записник за извлекувањето на добитниците и тоа:

 • двајца претставници од Охридска банка АД Скопје и
 • нотар од Република Македонија.

ОБЈАВУВАЊЕ НА ДОБИТНИЦИТЕ:

Резултатите од извлекувањето ќе бидат објавени најдоцна во рок од три дена од денот на извлекувањето, на официјалната интернет страница на Охридска банка АД Скопје.

Домашни банки

„УНИБанка” одбележа 15 години во Гостивар

Објавено

на

„УНИБанка” го прослави својот 15-годишен јубилеј на својата експозитура во Гостивар со елегантен коктел во ресторанот „Мон Блан”. На настанот присуствуваа над 100 клиенти, партнери и пријатели на банката од градот и од регионот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Кредит со осигурени побарувања како обезбедување – нов продукт од ПроКредит Банка

Објавено

на

Малите и средни претпријатија во Северна Македонија се еден од клучите двигатели на економијата. Нивниот раст и развој директно придонесува за позитивни ефекти врз стапката на вработување, конкуретноста на пазарот и зголемување на извозот. Со цел остварување на своите визии и иновативни проекти, овие компании имаат потреба од кредитирање на краткорочните ликвидносни потреби, олеснет пристап до финансии и можност за брзо кредитирање. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка АД Скопје, Генерален покровител на концертот на Златко Ориѓански и Бени Шакири

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е Генерален покровител на концертот на Златко Ориѓански и Бени Шакири, кој ќе се одржи на 20-ти април во Македонската Филхармонија. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange