Connect with us

За Нас

Банкарство.мк претставува веб портал кој функционира на пазарот од 2017 година, обезбедувајќи на своите читатели информации поврзани со Банки и останати финансиски институции.

Банкарство.мк пренесува навремени и точни информации, ги анализира продуктите на Банките, ги пренесува ставовите на Банкарската фела и информира за можностите за вработување во Р.Македонија.

На веб потралот Банкарство.мк можете да прочитате и интервјуа со влијателните личности од Банките во земјава, кои ги коментираат економски движења и даваат свое мислење за идниот развој на Банкарскиот сектор. Порталот е фокусиран на теми и анализи поврзани со Банки и ги пренесува сите Банкарски новини од земјата и светот.

Банкарство.мк го сочинува новинарска екипа која известува за најновите случувања во светот на Банките, за предизвиците во Банкарскиот сектор и очекувањата на водечките Банкари. На нашиот портал можете да прочитате и совети за управувањето со личните финансии.

Дополнително, Ве охрабруваме и вие да учествувате со свои колумни, ваши ставови и коментари и да го изразите вашето стручно мислење.

Ве очекуваме.

Банкарство.мк