Connect with us

Домашни банки

Започнува караванот на НЛБ Банка за финансиско советување за небанкарски финансиски продукти

Објавено

на

НЛБ Банка, во соработка со своите партнери: Сава Осигурување, Кроациа Осигурување Живот, Сава Пензиско Друштво, Триглав Осигурување Живот и Генерали Инвестмент, го организира вториот караван за финансиско советување за небанкарски финансиски продукти. Караванот ќе се одвива во текот на целиот месец мај, пред експозитурите на НЛБ Банка ширум земјата.

Едномесечниот караван има за цел да овозможи поголема информираност, стручно советување и едукација на клиентите за различни осигурителни и инвестициски продукти, односно финансиско советување за небанкарски финансиски продукти.

Дел од редовната понуда на НЛБ Банка се повеќе осигурителни, инвестициски и пензиски продукти со кои клиентите, во текот на едномесечниот караван, ќе имаат можност подетално да се запознаат, како и да ги искористат промотивните поволности за одредени осигурителни продукти и да добијат подарок.

За местото и времето на одржување на промотивните активности на караванот за финансиско советување, клиентите ќе можат да се информираат преку социјалните мрежи на НЛБ Банка и на партнерите со кои се реализира оваа активност. Деталниот распоред на караванот е достапен тука.

НЛБ Банка е водечка банкарска институција која, следејќи ја својата стратегија за сеопфатни финансиски услуги, постојано го унапредува портфолиото на продукти и услуги, овозможувајќи им на клиентите понуда на банкарски и небанакарски продукти на едно место. Освен тоа, Банката овозможува советување и едукација на клиентите при носење на нивните финансиски одлуки, оптимално управување со средствата за задоволување на нивните моментални финансиски потреби, како и за нивната идна финансиска стабилност, поквалитетно и посигурно живеење.

Домашни банки

Известување од ТТК Банка за предвремена исплата на пензиите од денес (28-ми јуни 2022 година)

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека почнувајќи од денес (28-ми јуни 2022 година), започна со исплата на пензијата за месец јуни на пензионерите кои ја примаат својата пензија од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на нивната денарска сметка во ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Финансиска помош од Комерцијална банка за организација на Светското првенство во шах за слепи во Охрид

Објавено

на

Во својата долгорочна мисија секогаш да им помогне и да излезе во пресрет на потребите на лицата со хендикеп, Комерцијална банка на свое големо задоволство финансиски ќе го помогне одржувањето на Светското првенство во шах за слепи и визуелно хендикепирани лица во Охрид. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк започна со предвремена исплата на јунските пензии

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти пензионери дека пензиите за месец јуни се веќе на нивните сметки од денес (28.06.2022 – вторник) и истите можат слободно да ги користат при пазарење со своите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии. (more…)

Продолжи со читање


Популарно