Connect with us

Банки

Започнете кариера во ПроКредит банка

Објавено

на

Односот со клиенти, партнери и вработени на ПроКредит Банка е правичен и отворен. Истите принципи банката ги применува и во процесот на вработување. Внимателно се постапува при секој чекор од процесот на селекција… и Банката го очекува истото и од заинтересираните кандидати.

Главно, се бараат луѓе кои се заинтересирани за работа директно со клиентите на банката, како Советници за (бизнис) клиенти. Сите апликанти поминуваат низ стандардниот  процес на селекција; оние што успешно ќе го поминат добиваат договор за вработување и можност да учествуваат во шестмесечниот процес на Воведна обука во меѓународна средина.

За ПроКредит банка е важно да пронајде луѓе кои се поистоветуваат со групацијата и кои знаат како е да се работи за ПроКредит.

Критериумите за вработување во ПроКредит банка се:

  • Дипломирани лица и професионалци со искуство (незадолжително во банкарството!)
  • Сите академски позадини како што се економија, инженерство, општествени и хуманистички науки
  • Добро познавање на англискиот јазик

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

The ProCredit Group is made up of socially responsible banks in developing countries and transition economies. ProCredit positions itself as the “Hausbank” for small and medium entreprises (SMEs) and for private inpiduals wishing to save and conduct their banking business on a fair and transparent basis. In this way the group strives to promote the segments of the population that contribute most to economic and social development. At a consolidated level the group is supervised by the German federal banking supervision authorities (BaFin and Bundesbank). The ProCredit group aims to combine high development impact with commercial success for its shareholders.

(more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со  стратегијата, Банката е секогаш отворена за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на тимот, Банката им нуди одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Халкбанк АД Скопје како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка АД Скопје

Објавено

на

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка во референтна банка во односите со клиентите. (more…)

Продолжи со читање

Популарно