Connect with us

Депозити

Започнете го месецот на штедење со денарските депозити на Силк Роуд Банка

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје по повод месецот на штедење октомври нуди атрактивни каматни стапки за орочени денарски депозити за физички лица. Каматните стапки важат овој месец за сите ново орочени депозити во денари.

Периодот на орочување е во зависност од потребите на клиентите и истиот може да биде во период од 1 до 60 месеци. Каматните стапки се фиксни за целиот период на орочување и изнесуваат до 2,4% за орочени депозити.

Дополнителна предност за корисниците е можноста во зависност од нивните потреби и барања исплатата на каматата да биде на крајот на периодот на орочување или со месечна исплата на камата.

Целосната понуда на депозити на банката, може да ја погледнете на следниов линк.

Депозити

Известување за клиентите на Шпаркасе Банка иматели на орочени депозити со прилагодлива каматна стапка

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија ги информира постоечките клиенти физички лица кои се иматели на орочени депозити со прилагодлива каматна стапка дека по присоединувањето на Охридска Банка АД Скопје кон Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, планирано за втората половина на Јули 2021 година кај овие производи Банката нема да ја менува висината на каматната стапка до датумот на доспевање. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Комерцијална банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите за физички и правни лица

Објавено

на

Почнувајќи од денес (01.07.2021 година), Комерцијална банка АД Скопје ги намали каматните стапки на денарските орочени депозити за правни лица и на денарските штедни влогови за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Навивај од срце, штеди со разум! Стопанска банка а.д. Битола со промотивна кампања за време на Европското првенство во фудбал

Објавено

на

Во пресрет на Европското првенство во фудбал, кога фудбалската еуфорија се чувствува повеќе од било кога, Стопанска банка а.д. Битола воведува промотивен период за орочување на средства со најповолни, фиксни каматни стапки.  (more…)

Продолжи со читање

Популарно