Connect with us

Домашни банки

Запознајте ги Елиф, Маја, Наташа и Златко од Халкбанк – кои работат од дома

Објавено

на

Халкбанк се грижи за здравјето на вработените и поради тоа дел од тимот на банката работи во домашни услови, но сепак тоа не значи дека работните задачи не се извршуваат ревносно.

Денес, на својата Фејсбук страница банката сподели фотографии од Елиф од одделот за финансии, Маја од одделот за односи со јавност, Наташа од одделот за алтернативни канали на дистрибуција (маркетинг) и Златко од одделот за алтернативни канали на дистрибуција (операции).

Тие воедно апелираат да се ограничи движењето на минимум и да се почитува апелот #ОстаниДома – преку искористување на поволностите кои ги нуди онлајн купувањето и алтернативните канали.

Домашни банки

Штедилница Можности одбележува 20-годишен јубилеј

Објавено

на

Штедилница Можности со посебна чест и гордост информира дека мај 2020 година е месецот кога слави 20 години јубилеј. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Измени во Надзорниот одбор на НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Измени во органите на управување и раководење на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно