Connect with us

Домашни банки

Завршна изложба и хуманитарна аукција на уметнички фотографии за заштита на птиците во Македонија

Објавено

на

ПроКредит банка, во соработка со фотографот Велиан Јагев, ве поканува на „ИЗЛОЖБА И АУКЦИЈА ЗА ЗАШТИТА НА ПТИЦИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА“, која ќе се одржи на 27 јуни (вторник) од 19 часот до 21 часот, во просториите на Централна Управа на ПроКредит банка.

Со хуманитарната аукција на изложените фотографии се заокружува патувачкиот караван „НЕзаштитена природа“, од ретки и уникатни птици кои живеат на територијата на Македонија. Изложбата посети шест градови низ целата држава, почнувајќи од 2 јуни до 18 јуни, привлекувајќи големо внимание и интерес на посетителите.

ПроКредит банка со гордост го поддржува овој проект чија цел е подигнување на свеста за важноста за зачувувањето на незаштитените природни подрачја значајни за птиците и за биодиверзитетот. Како пример за одговорност, ПроКредит Банка веќе 20 години поставува стандарди за одржливост и одговорност и преку своите активности континуирано придонесува кон зачувување на животната средина.

Подетални информации за изложбата можат да се прочитаат на „НEзаштитена пpирода“ – Изложба на фотографии на Велиан Јагев за подигање на свеста за животната средина, поддржана oд ПроКредит Банка (pcb.mk)

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Доделен автомобилот TESLA на среќниот добитник во наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Најсреќниот добитник во големата наградна игра на Стопанска банка, Ацо Савиќ, вчера (23 ноември) пред просториите на Банката во центарот на Скопје ги доби клучевите од новиот автомобил TESLA model 3. Автомобилот е главната награда од наградната игра на Стопанска банка со Mastercard платежните картички „Најбрзо до Тесла возило со СБ”, која траеше од 1 јули до 31 октомври. (more…)

Продолжи со читање

Популарно