Connect with us

Домашни банки

Заврши понудата на Комерцијална банка за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје ги известува своите клиенти-физички лица дека ден 09.04.2020 година во 16.00 часот заврши рокот за одбивање на Јавната понуда број 09-600-15831/1 за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица (што Комерцијална банка АД Скопје ја објави на својата интернет страна на ден 30.03.2020 година), мерка чија цел е олеснување на финансискиот товар од корона-кризата.

Клиентите-физички лица кои во предвидениот рок и на еден од предвидените начини согласно Јавната Понуда, испратиле известување до Банката дека ја одбиваат Понудата може да добијат информација за кои производи ја одбиле Јавната понуда на својот извод од трансакциска сметка, како и на изводот од трансакциската сметка достапен на Интернет банка.

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола започна со предвремена исплата на јануарските пензии

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола ги известува своите клиенти пензионери кои својата пензија ја примаат преку Стопанска банка а.д. Битола и се корисници на картички, дека можат да располагаат со јануарските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од денес (26.01.2021 година). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

УНИБанка од денес започнува со предвремена исплата на јануарските пензии

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти – пензионери, известува дека овозможи исплатата на пензијата за месец јануари на трансакциска сметка да биде денес, на (26-ти јануари 2021 година). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје започна со исплата на јануарските пензии

Објавено

на

Имајќи ги во превид препораките и засилените мерки за заштита од ширење на COVID – 19, Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти пензионеридека пензиите за месец јануари од фондот на ПИОМ ќе бидат предвреме процесирани при што ќе се спроведе готовинска исплата во етапи, со цел да се намали концентрација на пензионери во филијалите и да се овозможи поголема заштита на оваа категорија клиенти. (more…)

Продолжи со читање

Популарно