Connect with us

Кредити

Е, ова е веќе нешто! Халкбанк – важни се луѓето.

Објавено

на

Колку повеќе банки толку поразлична понуда за станбени кредити и сите се обидуваат да понудат некоја поволност за сопствениот производ. Она што е навистина важно во изборот на станбен кредит e да се внимава на каматната стапка.

Во моментов, најповолна каматна стапка за станбен кредит нуди Халкбанк, која се состои од 3,2% фиксна годишна каматна стапка за првите 10 години, потоа 5,2% + променлива каматна стапка на 6 месечен Еурибор за остатокот на периодот.

Трошоци: 200 мкд – проверка во Македонско Кредитно Биро, 150 мкд – апликација за кредит и Меничен бланкет.

Висината на трошокот на полисата за животно осигурување е во зависност од тарифата на Кроациа Осигурување – Живот АД Скопје.

Понудата се однесува единствено за приматели на плата на сметка во Халкбанк АД Скопје.

 

Кредити

Земете ги работите во свои раце и реализирајте ги сите мали и големи желби

Објавено

на

Секоја летна сезона со себе ја носи потребата од промени. Без разлика дали станува збор за семеен одмор, купување на долгопосакуваниот автомобил или пак естетски промени во домот, за нивна реализација потребни се повеќе финансиски средства. Но, што доколку во моментот ги немаме!? (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Почнува аплицирањето за новата бескаматна кредитна линија „Ковид 4“

Објавено

на

Од денеска, 15 јули ќе може да се аплицира за бескаматен кредит од кредитната линија ,,Ковид 4”. Јавниот повик за оваа кредитна линија беше објавен на 7 јули 2021 година, а ќе трае 20 дена. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Од утре започнува аплицирањето за бескаматната кредитна линија „Ковид 4” на Развојната банка

Објавено

на

Од утре започнува аплицирањето за бескаматен кредит од кредитната линија „Ковид 4“. Јавниот повик за оваа кредитна линија беше објавен на 7 јули 2021 година, а ќе трае 20 дена, соопштија од Развојната банка. (more…)

Продолжи со читање


Популарно