Connect with us

Банки

Еуростандард Банка вработува!

Објавено

на

Еуростандард банка АД Скопје има потреба од вработување на 1 лицe на следната работна позиција:

СОРАБОТНИК ЗА ПРОЦЕНА – ОВЛАСТЕН ПРОЦЕНИТЕЛ (1 извршител)

КРАТОК ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • извршува работи и работни задачи во врска со вршење на процена на недвижен имот и/или машини и опрема
 • континуирано ги следи законските прописи и другите општи акти од областа на данокот на имот, процена и други акти кои се однесуваат на односната проблематика.
 • врши работи на процена на пазарната вредност на недвижен имот и/или машини и опрема
 • изготвува анализи, извештаи и информации за работите од својата надлежност
 • врши стручна обработка на прашањата што се од значење за примената на законските одредби.
 • одговара на судски вештачења
 • врши работи на следење и ажурирање на осигурувањата на имот (недвижен имот машини и/или опрема) и обновувања на полисите за осигурувања за потребите на секторите во Банката.
 • изготвува анализи, информации и други материјали
 • врши други работи по налог на Раководителот на Дирекцијата
 • одговара на Раководителот на Дирекцијата

УСЛОВИ ШТО СЕ БАРААТ ЗА ВРШЕЊЕ НА РАБОТНИТЕ ЗАДАЧИ:

 • Високо стручно образование
 • Најмногу 5 години работно искуство, од кои 3 како проценител
 • Лиценца во областа за процена на недвижен имот и/или машини и опрема

ПОТРЕБНИ СПОСОБНОСТИ:

 • Добри комуникациски способности и способност за тимска работа;
 • Способност за работа во кратки рокови и под притисок;
 • Иницијативност;
 • Професионалност, одговорност и трпеливост.

Работниот однос е на определено време, за период од 12 месеци со можност за продолжување.

Работно време од 8:00-08:30 до 16:00-16:30 часот од понеделник до петок.

Вашата биографија доставете ја на следнава електронска адреса: vrabotuvanje@eurostandard.com.mk

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Working experience is not mandatory. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка Сосиете Женерал

Објавено

на

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка Сосиете Женерал во референтна банка во односите со клиентите. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк А.Д. Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со нашата стратегија, ние сме секогаш отворени за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на нашиот тим им нудиме одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Банката како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange