Connect with us

Осигурување

Еуролинк осигурување со скратено работно време поради вонредните услови

Објавено

на

Еуролинк осигурување ги известува своите почитувани клиенти дека со цел заштита на индивидуалното и јавното здравје, во периодот кој следи компанијата ќе работи со редуциран број на вработени заради организирана работа во смени и скратено работно време.
Согласно оваа одлука, работното време на сите канцеларии и подружници на Еуролинк осигурување ќе биде од понеделник до петок, од 08:00 до 14:00 часот.

Еуролинк осигурување како компанија која постојано вложува во нови технологии и иновативни решенија, останува целосно достапна за сите клиентите преку:

Сите осигурителни продукти, услуги и совети на клиентите им стојат на располагање и во период на вонредна состојба.
За контакт со подружниците ширум земјата, покрај редовните телефонски броеви, на располагање стојат одговорните лица во Вашето место:

Осигурување

Вложувањата во неживотно осигурување надминаа 10 милијарди денари, продажбата на полиси зголемена за 16%

Објавено

на

Осигурениците и осигурителните компании лани склучија над 1,71 милиони договори за осигурување вредни над 10,5 милијарди денари. Најпопуларно меѓу сите неживотни осигурувања останува приватното здравствено осигурување кое три години по ред има најголем раст на продажба. Од сите доброволни класи и понатаму најмногу се вложува во осигурување имот. Најголемо учество во вкупната продажба и минатата година има задолжителното осигурување од автомобилска одговорност. Од сите 11 компании за неживотно осигурување дури десет друштва лани бележат раст на приходите од продажба на осигурителни полиси. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Осигурениците наплатија 71 милион евра, осигурителните компании исплатија над 100.000 штети

Објавено

на

Осигурителните компании исплатија 30 отсто повеќе пари за штети покриени со осигурување лани во споредба со претходната година. Најголем број штети се исплатени за покривање медицински трошоци покриени со дополнително здравствено осигурување, а од сите класи доброволно осигурување најмногу средства се исплатени за штети покриени со осигурување имот. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

КАСИЧКА, детско осигурување со штедење на Триглав Осигурување Живот – нов производ за заштита и сигурност на децата

Објавено

на

Грижата за семејството е главната причина која не наведува да донесеме одлука за обезбедување на сигурност без несакани потешкотии во иднина. Финансиската стабилност на нашите деца е можеби една од најважните сегменти при сечие размислување, па поседувањето на полиса за осигурување на живот која би го намалило ризикот при несакани тешки финансиски последици на родителите го прави производот Касичка вистински заштитник за сигурна иднина. (more…)

Продолжи со читање

Популарно