Connect with us

Домашни банки

Екстра уживање со кредитните картички на Халкбанк

Објавено

на

Промотивна понуда за сите корисници на кредитните картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Visa Classic ,Visa Gold и Mastercard World издадени од Халкбанк АД Скопје.

Во промотивниот период сите корисници ќе имаат можност да подигнуваат готовина од АТМ БЕЗ ПРОВИЗИЈА.

Промоцијата ќе трае во периодите наведени во табелата:

Месец Промотивен период
Јануари 25.01-31.01.2019
Февруари 22.02-28.02.2019
Март 25.03-31.03.2019
Април 24.04-30.04.2019
Мај 25.05-31.05.2019
Јуни 24.06-30.06.2019
Јули 25.07-31.07.2019
Август 25.08-31.08.2019
Септември 24.09-30.09.2019
Октомври 25.10-31.10.2019
Ноември 24.11-30.11.2019
Декември 25.12-31.12.2019

Крајот на месецот нека биде почеток за новите екстра уживања.

Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од Банкоматите на Халкбанк АД Скопје.

Домашни банки

НЛБ Станбени кредити – Твој дом, твој избор!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката меѓу другото, нуди нови станбени кредити со пониски каматни стапки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Натпревар за млади со идеи за социјално претприемништво

Објавено

на

Млади претприемачи со голема идеја и желба да извршат значително влијание врз општествените проблеми може да учествуваат на петтиот натпревар „Награда за социјално претприемништво“ – Social Impact Award – Kick Off SIA 2019, што ќе биде промовиран денес во Фондот за иновации и технолошки развој со почеток во 12:00 часот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка објавува jавен повик за избор на најповолен добавувач за набавка на осигурителни услуги

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје во согласност со интерните акти на Банката и позитивните законски прописи објавува јавен повик за избор на најповолен добавувач на осигурителни услуги за осигурување на градежни објекти, основни средства, мебел и компјутерска опрема, парични средства, физички лица, осигурување од одговорност за дејност, во согласност со дадена спецификација. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange