Connect with us

Домашни банки

Екстра уживање на крајот од месецот за сите корисници на кредитни картички од Халкбанк!

Објавено

на

ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на своите клиенти, бидејќи за Банката „Важни се луѓето” и нивното задоволство!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Mastercard World, Visa Classic, Visa Gold и  Visa Pay Wave Credit.

Во промотивниот период клиентите ќе имаат можност да подигнуваат готовина од АТМ без провизија.

Промоцијата ќе трае во периодите наведени во табелата подолу:

МесецПромотивен период
Јануари25.01-31.01.2021
Февруари22.02-28.02.2021
Март25.03-31.03.2021
Април24.04-30.04.2021
Мај25.05-31.05.2021
Јуни24.06-30.06.2021
Јули25.07-31.07.2021
Август25.08-31.08.2021
Септември24.09-30.09.2021
Октомври25.10-31.10.2021
Ноември24.11-30.11.2021
Декември25.12-31.12.2021

Крајот на месецот нека биде почеток за новите уживања.

Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од Банкоматите на Халкбанк АД Скопје.

Домашни банки

МБА ја поддржа Одлуката на Народна банка за привремено ограничување на распределбата и исплатата на дивиденда на акционерите на банките и штедилниците

Објавено

на

На 03.03.2021 се одржа седница на Собранието на Македонската Банкарска Асоцијација (МБА), на која беше разгледана Одлуката на Советот на Народната банка за привремено ограничување на распределбата и исплатата на дивиденда на акционерите на банките и штедилниците. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје од денес започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти дека денес, 04.03.2021 (четврток)изврши процесирање на паричните средства за социјална, детска и цивилна заштита, при што за клиентите – корисници на дебитни картички,средствата се веќе достапни за располагање САМО во трговија и на банкоматите. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка од денес започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

НЛБ Банка ги известува своите клиенти дека паричната помош од социјална и детска заштита ќе ја исплати денес, 4– ти март. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно