Connect with us

Домашни банки

Експозитурата Тетово на УНИБанка на нова локација во помодерни простории

Објавено

на

УНИБанка ги известува своите клиенти дека во насока на подобрување на корисничкото искуство при користење на банкарските производи и услуги, експозитура Тетово е преселена на нова локација која се наоѓа на ул. Борис Кидрич бр. 1, влез 1, кат ПР, број 6, Тетово, во центарот на градот, на кружниот тек спроти Плоштадот-Комплекс Банки.

Работното време на експозитурата е од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.

За сите останати прашања може да jа посетите веб страната на Банката: www.unibank.mk, да се обратите на e-mail: info@unibank.com.mk или директно да ја контактирате Банката на телефонските броеви: 02/ 3 111 111 и 02/ 3286 100.

Домашни банки

Радмила Јованова од Шпаркасе Банка – Филијала Штип со награда за спортски подвиг во 2022 година

Објавено

на

Општина Штип традиционално секоја година организира настан – „Избор на спортист на годината на Штип”, на кој се избираат најдобрите спортисти и спортски работници и клубови во изминатата година.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Добивката на ТТК Банка порасна за 36,4% и дојде до 1 милион евра во 2022 година

Објавено

на

Во услови на изразена економска и енергетска криза, динамичен пазар и силна конкуренција, водејќи се од основните принципи за сигурно и стабилно работење, ТТК Банка АД Скопје управуваше успешно со сите деловни аспекти од работењето што ја одразува одржливоста на деловен модел. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Одличното справување со NPL на Халкбанк и донесе профит од 12 милиони евра во 2022 година

Објавено

на

Халкбанк ги објави резултатите од работењето во изминатата 2022 година, кои го потврдија епитетот најбрзо растечка банка во Северна Македонија. Сето тоа постигнато со посветена работа, добро дефинирана стратегија и фокус на зацртаните цели. (more…)

Продолжи со читање

Популарно