Connect with us

Домашни банки

Експозитурата на УНИБанка во Скопјанка се сели на нова поатрактивна локација

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје ги известува своите клиенти дека Експозитурата Скопјанка ќе биде дислоцирана на нова поатрактивна локација, во новоизградениот објект Порта.

Последен работен ден на старата локација на експозитура Скопјанка ќе биде на 25.02.2021 година (четврток).

Истовремено, Банката дополнително ќе ги извести клиентите за новата локација и датумот на отворање на истата.

УНИБанка АД Скопје ги повикува клиентите кои имаат платежна картичка или користат електронско/мобилно банкарство своите финансиски потреби да ги вршат преку плаќање со картичка, преку банкоматите и електронските канали на Банката, како и услугите на другите Експозитури лоцирани на територија на град Скопје.

За сите останати прашања клиентите може да се обратат на e-mail: info@unibank.com.mk или директно да ја контактирате Банката на телефонските броеви: 02/ 3 111 111 и 02/ 3286 100.

Домашни банки

МБА ја поддржа Одлуката на Народна банка за привремено ограничување на распределбата и исплатата на дивиденда на акционерите на банките и штедилниците

Објавено

на

На 03.03.2021 се одржа седница на Собранието на Македонската Банкарска Асоцијација (МБА), на која беше разгледана Одлуката на Советот на Народната банка за привремено ограничување на распределбата и исплатата на дивиденда на акционерите на банките и штедилниците. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје од денес започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти дека денес, 04.03.2021 (четврток)изврши процесирање на паричните средства за социјална, детска и цивилна заштита, при што за клиентите – корисници на дебитни картички,средствата се веќе достапни за располагање САМО во трговија и на банкоматите. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка од денес започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

НЛБ Банка ги известува своите клиенти дека паричната помош од социјална и детска заштита ќе ја исплати денес, 4– ти март. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно