Connect with us

Домашни банки

Експозитурата на УНИБанка во ГТЦ се сели на нова локација

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје ги известува своите клиенти дека Експозитурата ГТЦ почнувајќи од понеделник 27.04.2020 година до четврток 30.04.2020 година нема да работи со клиенти поради активности за преселба на нова локација.

Истовремено, Банката ги известува клиентите дека од понеделник (04.05.2020 година) експозитурата ќе започне со работа на новата локација која се наоѓа на адреса:

👉 ул. 11 Октомври бр. 3 – Плоштад Македонија до Сити Галери, на самиот влез од плоштад кон ГТЦ со работно време /за време на вонредната состоjба/ од понеделник до петок од 08:00 до 15:00 часот. Банкоматот во склоп на експозитурата исто така ќе биде преместен на новата локација.

За сите прашања и тековни потреби може да се обратите во експозитура Централа која се наоѓа на ул. „Максим Горки“ бр. 6, со работно време од понеделник до петок од 08:00 до 15:00 часот.

Информации за сите понуди и услуги на УНИБанка се достапни преку веб-страницата на Банката, социјалните мрежи и контакт центарот на телефонскиот број ☎️ 02/ 3286 100 и 02/ 3 111 111.

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Доделен автомобилот TESLA на среќниот добитник во наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Најсреќниот добитник во големата наградна игра на Стопанска банка, Ацо Савиќ, вчера (23 ноември) пред просториите на Банката во центарот на Скопје ги доби клучевите од новиот автомобил TESLA model 3. Автомобилот е главната награда од наградната игра на Стопанска банка со Mastercard платежните картички „Најбрзо до Тесла возило со СБ”, која траеше од 1 јули до 31 октомври. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ЕБОР одобри 9 милиони ЕУР кредит на ПроКредит Банка во Северна Македонија

Објавено

на

Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) доделува нови средства за поддршка на младите претприемачи и основање на бизниси, како и за промовирање на зелени финансии во Северна Македонија, преку финансискиот пакет од 9 милиони ЕУР одобрен за ПроКредит Банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно