Connect with us

Домашни банки

Ексклузивна соработка на Триглав осигурување Живот и Комерцијална банка – „Инвестициско осигурување на живот“ за безгрижна финансиска иднина

Објавено

на

Понудата на современи и атрактивни финансиски производи на Комерцијална банка сега е збогатена со нов продукт – „Инвестициско осигурување на живот“.

Испланирајте ја својата финансиска иднина и остварете ги Вашите финансиски цели со помош на стручните совети од вработените во сите екпозитури и филијали на Банката.

„Инвестициско осигурување на живот“ е плод на соработката на Комерцијална банка со Триглав Осигурување Живот и со КБ Публикум инвест АД Скопје. Банката нуди полиса за животно осигурување од Триглав Осигурување Живот АД Скопје која вклучува можност за атрактивна заработка преку инвестирање во удели во инвестицискиот фонд КБ Публикум – Балансиран.

Ако активно размислувате за Вашата финансиска иднина, ние Ви нудиме атрактивни полиси согласно Вашите можности и очекувања:

  • Инвестициско ризико осигурување и
  • Инвестициско осигурување живот со двојно осигурена сума во случај на смрт

Изберете „Инвестициско осигурување на живот“ по Ваша желба и обезбедете загарантирана исплата на осигурената сума и на остварениот принос од Вашите инвестиции.

Дознајте повеќе и изберете го моделот кој најмногу одговара на Вашите потреби на следниот линк: https://kb.mk/osiguruvanje.nspx

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Доделен автомобилот TESLA на среќниот добитник во наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Најсреќниот добитник во големата наградна игра на Стопанска банка, Ацо Савиќ, вчера (23 ноември) пред просториите на Банката во центарот на Скопје ги доби клучевите од новиот автомобил TESLA model 3. Автомобилот е главната награда од наградната игра на Стопанска банка со Mastercard платежните картички „Најбрзо до Тесла возило со СБ”, која траеше од 1 јули до 31 октомври. (more…)

Продолжи со читање

Популарно