Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Една универзална Mastercard картичка за сите ваши потреби!

Објавено

на

Повлекувајте и дополнувајте ЕВРА на банкомат!

Со новата Mastercard картичката на ПроКредит Банка имате можност за:

  • Плаќања во сите продажни места во земјата и странство;
  • Повлекување и уплата на ДЕНАРИ и ЕВРА на сите банкомати на ПроКредит Банка;
  • Безбедни онлајн плаќања преку интернет.

Mastercard картичката на ПроКредит Банка е мултивалутна картичка поврзана со Вашите трансакциски сметки во МКД и ЕУР. Оваа уникатна карактеристика Ви овозможува да имате пристап до Вашите сметки 24/7 и тоа и за време на празници, неработни денови и викенди. Само со неколку клика на банкомат, Вие може да подигнете евра без да трчате во менувачница и без да чекате ред во работно време на филијалите.

ПроКредит Банка располага со ЕУР банкомат на сите свои локации и тоа: Скопје (Ново Лисиче и Карпош), Куманово, Штип, Струмица, Битола, Струга и Тетово. Банкоматите вршат исплата и уплата на ЕУР во сите апоенски валути.

Картичката ги нуди следниве поволности:

  • Мултивалутна картичка поврзана со Вашите сметки во МКД и ЕУР
  • Плаќајте на сите ПОС терминали насекаде во светот и купувајте и резервирајте патувања преку интернет
  • Бесплатна уплата и исплата на готовина и во нашите 24/7 Зони
  • 3 пати месечно бесплатни исплати на готовина од сите банкомати на други банки во земјата
  • Kористете ја мрежата на MasterCard банкоматите низ светот 3D технологија за сигурност

Се што Ви е потребно е да бидете клиент на ПроКредит Банка и да имате сметка во ЕУР!

За картичката аплицирајте на следниов линк.

Домашни банки

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Објавено

на

Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, го освои второто место во конкурсот за Нај еко градоначалник за 2018 година, а Пакомак и Шпаркасе Банка Македонија ја наградија неговата општина со ново детско игралиште. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје прослави 75 години од основањето со Гала концерт

Објавено

на

Како ретко која компанија на пазарот, Стопанска банка АД – Скопје прославува 75 години постоење и не само тоа, прославува 75 години вткаеност во растот, развојот, инфраструктурниот и индустрискиот напредок на националната економија. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Јавен повик за учество на Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Врз основа на членовите 48 и 49 од Статутот на Стопанска банка а.д. Битола, а согласно Одлуката на Надзорниот одбор од 31.01.2019 година за свикување на Собрание на акционери, СТОПАНСКА БАНКА а.д. БИТОЛА

објавува ЈАВЕН ПОВИК

за учество на Собрание на акционери на Банката (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange