Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

„Еден за Сè“ потрошувачкиот кредит за рефинансирање на кредитни обврски во други банки од Силк Роуд Банка

Објавено

на

„Еден за Сè“ потрошувачкиот кредит специјално наменет за рефинансирање на кредитни обврски во други домашни банки ви нуди можност за кредит во износ до 900.000,00 денари, со рок на отплата до 95 месеци и фиксна каматна стапка од 5.2% за првата година.

Дополнително, добивате можност за кредитна картичка American Express Green и бесплатно користење на сефови за првата година.

Со American Express Green Банката дозволува пречекорување на плата со лимит од 2 плати по автоматизам за приматели на плата во Банката вработени во буџетски институции, акционерски друштва и останати добро познати компании.

Во самиот пакет е влкучена и можност за дополнителни готовински средства од 30%

 

 

 

Кредити

НЛБ Банка воведе нов БИЗНИС долгорочен денарски кредит за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка воведе нов продукт за правни лица Бизнис долгорочен денарски продукт со намалена каматна стапка и без провизија за одобрување во периодот до 30.06.2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Меди плус кредит за естетска хирургија од Стопанска Банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска Банка а.д. Битола спроведува промотивна кампања за Меди плус кредитот за естетска хирургија. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Промотивна кампања на НЛБ Банка за О2 лимит за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот до 30.06.2019 година спроведува промотивна кампања за O2 лимит – долгорочен револвинг кредит за правни лица. (more…)

Продолжи со читање
Unibanka_banner_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange