Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

Евтини онлајн кредити – брзо, лесно и поволно

Објавено

на

Се наоѓате во период кога ве затекнале непредвидени трошоци? Ви треба брзо и поволно решение? Онлајн кредитите на ФД Монимакс Финансиско можат да бидат одговор на вашите проблеми уште денес.

Без изненадувања и скриени трошоци, можете брзо и лесно да аплицирате за Max1400 – новиот кредит кој го нуди ФД Монимакс Финансискo со кој месечната рата нема да ви биде поголема од 1400 денари.

Со новиот кредит Max1400, ФД Монимакс Финансиско Ви нуди поволни услови и фиксна каматна стапка од 0.833% за целиот период на отплата, со еднократен административен трошок во износ од 1500 – 2400 денари. Износот на кредитот е од 15 000 денари до 25.000 денари со рок на отплата до 24 месеци. Стапката на вкупни трошоци (СВТ) изнесува 49.97%.

Едноставната апликација можете да ја пополните онлајн од удобноста на вашиот дом, без многу компликации и со само неколку кликови.

Посетете го нивниот веб-сајт и уште денес аплицирајте за брз и евтин онлајн кредит. Искористете ја можноста, прифатете го решението кое ви го нуди ФД Монимакс Финансиско и брзо и дискретно дојдете до износот кој ви е потребен.

За повеќе информации јавете се на нивниот контакт телефон 046 230 233 или посетете ги нивните

канцеларии на следнава адреса: Даме Груев бр.15, локал 4.

Кредити

ИутеКредит – Најповолно микрокредитирање според најновите истражувања и анализи во 2019

Објавено

на

Брзината во пристапот до финансиски средства е се поголем приоритет кај граѓаните, а доволен показател за тоа е и бројот на финасиски друштва кој се зголеми во последните неколку години. Сепак искуствата со брзите кредити се различни во зависност од финансиското друштво од каде што се позајмени парите. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стабилно и долгорочно планирање со збогатената кредитна понуда на Охридска банка за физички лица

Објавено

на

Охридска банка ja проширува промотивната понуда на кеш, хипотекарните и станбените кредити од своето портфолио. Со воведување на нови промотивни услови, клиентите на Банката имаат можност за лесно исполнување на желбите и креирање на долгорочни финансиски планови, како и стабилно инвестирање во недвижен имот. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Што претставува корпоративен извештај?

Објавено

на

Македонското Кредитно Биро за своите клиенти создаде нов единствен продукт на македонскиот пазар. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange