Connect with us

Платежни картички

Доживотно без членарина за сите кредитни картички – Стопанска банка а.д. Битола со посебна промоција во месецот на жената

Објавено

на

Почнувајќи од 01.03.2022 година до 31.03.2022 година, за сите жени кои ќе аплицираат за некоја од кредитните картички во Стопанска банка а.д. Битола, банката промотивно нуди поволност доживотно да бидат ослободени од годишна членарина.

Промоцијата се однесува на сите жени, постоечки или нови клиентки кои ги исполнуваат условите за добивање на нова кредитна картичка. Апликацијата за кредитна картичка може да се поднесе во било која од експозитурите на Стопанска банка а.д. Битола низ државата.

Сите останати услови на кредитните картички, согласно изборот на картичка остануваат непроменети. Повеќе детали за истите може да најдете на линковите во прилог.

MASTERCARD CREDIT

VISA CLASSIC

VISA GOLD

Платежни картички

PAY AND GET – Плаќањето се исплати!

Објавено

на

Кампања наменета за иматели на кредитни картички за физички лица издадени од Халкбанк АД Скопје од брендот Mastercard (Mastercard Standard, Mastercard Credit Contactless и Mastercard World Contactless) преку платформата Pay and Get Rewards – алатка во системот за наградување на Mastercard. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Аплицирајте до 15.09.2022 за Mastercard кредитна картичка од Комерцијална банка без надомест и без годишна членарина за првата година

Објавено

на

Вистинска слобода во изборот ви носат Mastercard кредитните картички од Комерцијална банка. А, до 15.09.2022 се нудат без надомест за аплицирање и без годишна членарина за првата година за основната картичка. Уживајте во својата слобода и изберете ја картичката што најмногу ви одговара – Mastercard StandardMastercard Revolving или Mastercard Skopje City Mall. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со промотивна кампања за Mastercard Business картички – „За бизнис и задоволство“

Објавено

на

Од денеска, НЛБ Банка започнува промотивна кампања наменета за сите правни лица, постоечки и нови корисници на кредитни и дебитни Mastercard Business картички. (more…)

Продолжи со читање


Популарно