Connect with us

Компании

Доделени наградите од наградната игра на Тиго Фајнанс „Земи кредит, зграпчи награда“

Објавено

на

На 4 август годинава, Тиго Фајнанс ги извлече десетте среќни добитници од наградната игра „Земи кредит, зграпчи награда“, кои во деновите по извлекувањето ги подигнаа своите вредни награди.

Четворица среќни добитници освоија smart часовник Huawei SmartWatch GT 2e, тројца добитници добија електричен тротинет HAMACHI ET 800, двајца лаптоп компјутери Notebook Asus VivoBook, а еден клиент на Тиго беше награден со главната награда – мобилен телефон iPhone 12.

Извлекувањето беше реализирано во седиштето на Тиго Фајнанс со автоматско извлекување од базата на податоци на учесниците во наградната игра и емитувано во живо на Фејсбук страницата на компанијата, а за регуларноста на целиот процес, согласно правилата, беше задолжена тричлена комисија.

Среќните добитници изразија благодарност за добиените награди, но и задоволство од услугите на Тиго Фајнанс, со посебен акцент на поволните услови, брзината на одобрување и подигнување на финансиски средства и достапноста на филијалите низ државата. Резултатите од наградната игра и добитниците на наградите се објавени на веб страната на Тиго Фајнанс.

За потсетување, во наградната игра „Земи кредит, зграпчи награда“ право на учество имаа сите клиенти на Тиго Фајнанс кои во период од 3 јуни до 31 јули 2021 година склучиле Договор за кредитен лимит или Анекс на постоечки Договор за кредитен лимит со Тиго Фајнанс и кои побарале и на кои им била одобрена исплата на одреден износ на кредит, без оглед дали станува збор за кредит со еднократна или повеќекратна отплата, во рамките на одобрениот кредитен лимит.

За компанијата

Тиго Фајнанс е компанија со високи професионални стандарди која нуди лесни и брзи решенија за микрокредитирање на физички лица. Основач е на Асоцијацијата на финансиски друштва и се залага за одговорно кредитирање, со цел долгорочна соработка, позитивна оценка од страна на потрошувачите и институциите за регулирање на пазарот, како и повисоко ниво на заштита и јасни правила на соработка со клиентите.

Компании

Во тешки околности, раст на приходите и добивката на Групацијата Триглав

Објавено

на

Во тешките околности од првиот квартал од 2022 година, Групацијата Триглав ги зголеми вкупните приходи за 12% (442,9 милиони евра) и го зголеми обемот на бруто полисираната осигурителна премија (407,1 милиони евра) за 10% во споредба со истиот период минатата година. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на кредитирање и финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на компанијата и ве интересира кредитирање и финансии, Штедилница Можности вработува: (more…)

Продолжи со читање

Компании

Ванчо Чифлиганец и Адора ќе добијат енормни 3,1 милиони евра дивиденда од Комерцијална банка!

Објавено

на

Во периодот од 01.01-31.12.2021 година Комерцијална банка АД Скопје од своето работење оствари добивка пред оданочување во износ од 2.504,6 милиони денари наспроти 2.067,1 милиони денари во 2020 година, што претставува пораст од 21,2%. Планираната добивка за анализираниот период е реализирана со 127,1%. Данокот на добивка во 2021 година изнесува 200,3 милиони денари, а нето-добивката за годината изнесува 2.304,3 милиони денари, или 20,5% повеќе во однос на минатата година. (more…)

Продолжи со читање


Популарно