Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Доделени наградите од наградната игра „Големи награди, за МАСТЕР уживање!“ на Шпаркасе Банка

Објавено

на

Денес, во 12:00 часот во салонот на „Аутомакедонија“ во Автокоманда, беа доделени наградите од наградната игра „Големи награди, за Мастер уживање!“, која беше организирана од Шпаркасе Банка Македонија за корисниците на платежните картички Mastercard, во периодот од 15.10.2018 до 15.12.2018 година.

Официјалното извлекување се одржа на 20.12.2018 година, во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, под контрола за регуларност на тричлена комисија, составена од двајца претставници од Банката и овластен нотар.

Право на учество во наградната игра имаа сите постојни и нови корисници на платежните картички Mastercard и Maestro издадени од Шпаркасе Банка, кои со секоја трансакција над 300,00 денари во периодот од 15.10.2018 до 15.12.2018 година стекнуваа шанса за учество, а со бесконтактната картичка Mastercard Debit двојно учество. Одличните награди привлекоа големо внимание и им донесоа голема радост на среќните добитници:

  • ВИКТОРИЈА ПЉАКОСКА од Охрид – добитник на автомобил Opel Crossland X
  • СЛАВИЦА НИЧЕСКА од Струга – добитник на зимување за двајца во Австрија
  • МИЛЕ ПАВЛОВ од Скопје – добитник на мобилен телефон Apple iPhone Х
  • ЛАЗО УЗУНЧЕВ од Скопје – добитник на мобилен телефон Apple iPhone Х
  • ВЕРИЦА СИНАДИНОВСКА од Гостивар – добитник на мобилен телефон Apple iPhone Х

Банката им честита на среќните добитници и им посакува да уживаат во наградите заедно со своите семејства и да останат верни корисници на услугите на Шпаркасе Банка Македонија!

Домашни банки

„УНИБанка” одбележа 15 години во Гостивар

Објавено

на

„УНИБанка” го прослави својот 15-годишен јубилеј на својата експозитура во Гостивар со елегантен коктел во ресторанот „Мон Блан”. На настанот присуствуваа над 100 клиенти, партнери и пријатели на банката од градот и од регионот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Кредит со осигурени побарувања како обезбедување – нов продукт од ПроКредит Банка

Објавено

на

Малите и средни претпријатија во Северна Македонија се еден од клучите двигатели на економијата. Нивниот раст и развој директно придонесува за позитивни ефекти врз стапката на вработување, конкуретноста на пазарот и зголемување на извозот. Со цел остварување на своите визии и иновативни проекти, овие компании имаат потреба од кредитирање на краткорочните ликвидносни потреби, олеснет пристап до финансии и можност за брзо кредитирање. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка АД Скопје, Генерален покровител на концертот на Златко Ориѓански и Бени Шакири

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е Генерален покровител на концертот на Златко Ориѓански и Бени Шакири, кој ќе се одржи на 20-ти април во Македонската Филхармонија. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange