Connect with us

Депозити

Додека другите трошат, вие заштедете! Промотивна 2% фиксна каматна стапка за орочени депозити во ПроКредит Банка

Објавено

на

ПроКредит Банка е првата целосно дигитализирана банка во земјата, која постојано воведува иновативни продукти за своите бројни клиенти, физички и правни лица.

Најновата промотивна понуда за физички лица, за орочен денарски депозит за 2 години, со фиксна каматна стапка од 2%, е одлична можност за сигурна, безбедна и стабилна заштеда.

Една од главните предности на промотивната кампања е тоа што новите и постојните клиенти на Банката аплицираат комплетно дигитално, без да има потреба од посета на експозитура, преку услугата е-банкарство со што заштедуваат време и избегнуваат непотребни посети на експозитури.

Со аплицирањето во промотивниот период заинтересираните клиенти кои ја препознаваат можноста и бенефитите за штедење во банка со Германски капитал, добиваат и најповолни услови на пазарот:

  • Фиксна, загарантирана каматна стапка до крајот на периодот на орочување;
  • Исплата на камата на месечно ниво;
  • Можност за предвремено разорочување на средствата без пенали, со 0,01% камата по видување;
  • Можност за онлајн орочување на депозитот, без посета во филијала.

Новата летна промотивна каматна стапка е одлична можност да си обезбедите сигурна заштеда со атрактивни услови, но и долгорочно да инвестирате во вашата навика за штедење..

Повеќе информации за промотивната фиксна каматна стапка за депозити секогаш може да дознаете на линкот, на мејл: mailmkd.info@procredit-group.com или со повик на: 02/ 2 446 000.

Искористете ја можноста да заштедите ова лето со ПроКредит Банка, првата дигитална банка!

Депозити

„Растеме заедно“ – Детско штедење од Стопанска банка а.д. Битола со фиксна каматна стапка 4,1%

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола своето портфолио на производи го дополни со нов денарски депозит – детско штедење со промотивна фиксна каматна стапка од неверојатни 4,1%, со рок на орочување 36 месеци. Детското штедење е наменето за деца од нивното раѓање па се до 18 годишна возраст. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Одбележан Светскиот ден на штедењето, промовиран Букварот за финансиска едукација и доделување детско штедење на Идолите на Халки

Објавено

на

Со целодневна едукативно-забавна работилница за деца, промоција и видеопроекции и многу музика, Халкбанк АД Скопје вчера во Градскиот парк во Скопје го одбележа 31 Октомври, Светскиот ден на штедењето. Со тоа беше заокружена кампањата „Среќата е во малите чекори“ и низата активности со кои банката го одбележа месец октомври. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

31 Октомври – најсреќниот ден за „Верверичката“ на Комерцијална банка

Објавено

на

Децата се нашата среќа, нашето наследство и иднина, но и нашата одговорност. Нашиот влог е да израснеме образовани, одговорни и амбициозни млади луѓе кои ќе можат понатаму успешно да се носат со предизвиците на животот. (more…)

Продолжи со читање

Популарно