Connect with us

Наградни игри

Добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“

Објавено

на

На ден 01.04.2021 со почеток од 15.00 часот се одржа извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“ во просториите на УНИБанка АД Скопје со адреса ул. Маким Горки бр.6, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 5 члена комисија во состав:
1. Анита Адамческа, нотар;
2. Андреа Стојановска, претставник од маркетинг агенцијата КИВИ;
3. Катерина Здравева, претставник од УНИБанка;
4. Милица Тосева, претставник од УНИБанка;
5. Божин Божиноски, претставник од УНИБанка.

Среќните добитници на наградите се:

  • 1 Лаптоп за првиот корисник од ранг листата – СИНДИСЕ ХАНИ
  • 1 Таблет за вториот корисник од ранг листата – РАМАДАН ФЕЈЗУЛОСКИ
  • 1 Мобилен телефон за третиот корисник од ранг листата – НАЃИЈАН КАДРИОСКА

УНИБанка им честита на добитниците за освоените награди.

Наградни игри

Добитници од деветтото извлекување од Наградната игра „Милион причини да плаќаш безбедно“ на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ја извлече и претпоследната група на 10 неделни добитници од Наградната игра „Милион причини да плаќаш безбедно“ со VISA и MasterCard платежните картички издадени од Стопанска банка. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

#БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен – Наградна игра на Триглав Осигурување

Објавено

на

Триглав Осигурување започнува денес со наградна игра под мотото #БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен. Наградната игра им нуди можност на клиентите на компанијата, кои ќе обноват или склучат некој од осигурителните пакети на Триглав, да добијат вредни награди. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Одбери! Плати со Mastercard Debit на Стопанска банка а.д. Битола! Добиј!

Објавено

на

Во периодот на летото, кога сите повеќе трошат и ги користат своите дебитни картички, Стопанска банка а.д. Битола со организирање на наградната игра ,,Одбери!Плати со Mastercard Debit!Добиј!’’ на своите клиенти им дава можност за освојување на бонус, средства кои клиентите по исполнување на одредени услови ќе ги добијат на своите трансакциски сметки. (more…)

Продолжи со читање

Популарно