Connect with us

Наградни игри

Добитници од наградната игра на Халкбанк, “ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје со задоволство ги информира своите почитувани клиенти за успешното спроведено месечно извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 03.02.2021 година во 12 часот. Во присуство на трочлена комисија составена од двајца претставници од Халкбанк АД Скопје и овластен нотар, извлечени се добитници на 5 Смарт Андроид телефони.

Среќни добитници од третото месечно извлекување се :

  • Ѓорги Анџиев
  • Методија Костовски
  • Игор Ризински
  • Златко Пеовски
  • Киро Велковски

Халкбанк АД Скопје им честита на среќните добитници и им посакува да уживаат во наградите и да останат верни корисници на услугите на Банката.

Главното извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” за трансакции направени со HALKPAY мобилната апликација во период од 01.11.2020 до 28.02.2021 година ќе биде на 10.03.2021 година.

Во главното извлекување учествуваат сите учесници од почетокот до крајот на наградната игра.

Користете ја мобилната  апликацијата HALKPAY и бидете дел од наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!”

Наградни игри

Добитници од деветтото извлекување од Наградната игра „Милион причини да плаќаш безбедно“ на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ја извлече и претпоследната група на 10 неделни добитници од Наградната игра „Милион причини да плаќаш безбедно“ со VISA и MasterCard платежните картички издадени од Стопанска банка. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

#БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен – Наградна игра на Триглав Осигурување

Објавено

на

Триглав Осигурување започнува денес со наградна игра под мотото #БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен. Наградната игра им нуди можност на клиентите на компанијата, кои ќе обноват или склучат некој од осигурителните пакети на Триглав, да добијат вредни награди. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Одбери! Плати со Mastercard Debit на Стопанска банка а.д. Битола! Добиј!

Објавено

на

Во периодот на летото, кога сите повеќе трошат и ги користат своите дебитни картички, Стопанска банка а.д. Битола со организирање на наградната игра ,,Одбери!Плати со Mastercard Debit!Добиј!’’ на своите клиенти им дава можност за освојување на бонус, средства кои клиентите по исполнување на одредени услови ќе ги добијат на своите трансакциски сметки. (more…)

Продолжи со читање


Популарно