Connect with us

Домашни банки

Добитници од наградната игра “Големи награди, за Master уживање” на Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија ги објави среќните добитници на вредни награди од наградната игра “Големи награди,за Master уживање”.

1. Мобилен телефон APPLE IPHONE X

  • Миле Павлов , Скопје
  • Лазо Узунчев, Скопје
  • Верица Синадиновска, Гостивар

2. Зимување за двајца во Австрија

  • Славица Ническа , Струга

3. Автомобил OPEL CROSSLAND X

  • Викторија Пљакоска – Охрид

 

Домашни банки

ОФИЦИЈАЛНО: “УНИБанка” издаде перпетуална обврзница по пат на приватна понуда

Објавено

на

На 11.01.2019 година, УНИБанка преку Македонска берза објави дека банката донесе одлука за издавање на капитален инструмент по пат на приватна понуда. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк АД Скопје ги извлече добитниците од наградната игра ,,Халквантура”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје на ден 16.01.2019 година во просториите на Деловниот Центар на Халкбанк АД Скопје во Скопје ги извлече добитниците на награди од наградната игра ,,Халквантура’’. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нови престижни награди за Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Остварените резултатите, постигнатиот успех, континуираниот развој на нови технологии и производи се само дел од критериумите врз база на кои светски реномираните магазини ги доделуваат глобалните и регионалните награди за најдобрите во банкарскиот свет. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange