Connect with us

Наградни игри

Добитници од деветтото извлекување од Наградната игра „Милион причини да плаќаш безбедно“ на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ја извлече и претпоследната група на 10 неделни добитници од Наградната игра „Милион причини да плаќаш безбедно“ со VISA и MasterCard платежните картички издадени од Стопанска банка.

Добитниците добиваат 15.000 денари и се дел од 101 награди кои се обезбедени во оваа наградна игра.

Продолжете да купувате во трговската мрежа или преку интернет со вашите платежни картички и очекувајте една од вредните неделни награди или главната награда од 1 милион денари.

Во објавата клиентите за заштита на личните податоци се објавени со иницијали и ID број а Банката веќе ги контактира телефонски за организирање на исплатата на наградите.

Со секое купување стекнувате едно право на учество а со секоја онлајн трансакција две права на учество.

Правилата за наградната игра се достапни на веб страницата на Стопанска банка АД – Скопје. Добитниците се објавени и во денешниот број на дневниот весник „Вечер“.

 1. Среќниот добитник бр. 1 е:
  С. Д. од Гевгелија со ID број: 01437418
 2. Среќниот добитник бр. 2 е:
  А. С. од Гевгелија со ID број: 00868162
 3. Среќниот добитник бр. 3 е:
  С. Г. од Тетово со ID број: 02407659
 4. Среќниот добитник бр. 4 е:
  К. Ф. од Кадино, Скопје со ID број: 03101751
 5. Среќниот добитник бр. 5 е:
  С. Ѕ. од Скопје со ID број: 02440538
 6. Среќниот добитник бр. 6 е:
  М. Г. од Кочани со ID број: 00698569
 7. Среќниот добитник бр. 7 е:
  Д. А. од Велес со ID број: 02382623
 8. Среќниот добитник бр. 8 е:
  Ј. Ќ. од Морани, Скопје со ID број: 00375632
 9. Среќниот добитник бр. 9 е:
  Г. К. од Скопје со ID број: 02771311
 10. Среќниот добитник бр. 10 е:
  С. Т. Н. од Скопје со ID број: 02682041

Наградни игри

Шпаркасе Банка извлече нови 10 добитници од наградната игра “Happy VISA викенд”

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија извлече нови 10 добитници од наградната игра „Happy VISA викенд“ со VISA платежните картички издадени од Банката. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Доделени наградите од наградната игра на Тиго Фајнанс „Земи кредит, зграпчи награда“

Објавено

на

На 4 август годинава, Тиго Фајнанс ги извлече десетте среќни добитници од наградната игра „Земи кредит, зграпчи награда“, кои во деновите по извлекувањето ги подигнаа своите вредни награди. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„Happy VISA викенд!“ – Наградна игра на Шпаркасе Банка Македонија во соработка со VISA

Објавено

на

Од денес започнува наградната игра „Happy Visa викенд“ за сите клиенти на Шпаркасе Банка Македонија, корисници на дебитни и кредитни картички Visa, кои со секоја трансакција на износ поголем или еднаков на 500,00 денари, имаат можност да освојат една од многубројните награди: (more…)

Продолжи со читањеПопуларно