Connect with us

Наградни игри

Добитници на награди од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“

Објавено

на

На ден 08.04.2021 со почеток од 15.00 часот се одржа извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“ во просториите на УНИБанка АД Скопје со адреса ул. Маким Горки бр.6, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 5 члена комисија во состав:

1. Анита Адамческа, нотар;
2. Андреа Стојановска, претставник од маркетинг агенцијата КИВИ;
3. Иво Зимоски,  претставник од УНИБанка;
4. Катица Кузманоска, претставник од УНИБанка;
5. Катерина Здравева, претставник од УНИБанка;

Среќните добитници на наградите се:

  • 1 Лаптоп за првиот корисник од ранг листата – Биљана Јефтимова
  • 1 Таблет за вториот корисник од ранг листата –  Јована Ковачевска
  • 1 Мобилен телефон за третиот корисник од ранг листата – Сашко Трајчески

УНИБанка им честита на добитниците за освоените награди.

Наградни игри

Добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“

Објавено

на

На ден 01.04.2021 со почеток од 15.00 часот се одржа извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“ во просториите на УНИБанка АД Скопје со адреса ул. Маким Горки бр.6, 1000 Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Халкбанк ги објави добитниците од финалното извлекување од наградната игра ,,Плаќај со HALKPAY и освојувај награди!”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје го реализираше Главното извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 10.03.2021 година во 12 часот. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Извојувајте ја главната „Шопинг победа“ преку плаќање со HalkPay на Халкбанк

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје со секој проект покажува дека е банка на луѓето. Од платформата Халк Еко, која има за цел да придонесе во поттикнување здрави животни навики и со тоа создавање поздрава околина, до најповолни услови за кредитирање на население и воведување нови иновативни производи, за оваа банка навистина се важни луѓето. (more…)

Продолжи со читање


Популарно